Grillimaisteri-kiertueella etsitään jälleen grillauksen Suomen mestaria – Palkintona 10 000 euroa!

Ilmainen koko perheen grillijuhla valtaa taas tänä kesänä Suomen torit! Grillimaisteri-kiertue starttaa Kuopiosta 3.6 ja päättyy Helsinkiin 9.7.2017. Yhteensä yhdeksässä kaupungissa ratkotaan tiukassa grillikisassa, kuka paikkakunnan grillaajista lähtee edustamaan kaupunkiaan Helsingin finaaliin ja tavoittelemaan virallista grillauksen Suomen mestari-titteliä! Jokainen paikkakunnan grillaaja palkitaan osallistumisesta Lidlin lahjakortilla.

Grillikisan lisäksi yleisölle on tarjolla ilmaista makkaraa ja muita Lidl-herkkuja sekä pelejä ja arvontoja. Lapsiperheitä paikalla on viihdyttämässä Lidlin maskotti Lido Lohikäärme ja grillikisan erätauoilla esiintyy iki-ihana Benjamin. Tapahtumat juontaa Radio Novan Anssi Honkanen.

Grillimaisteri-kiertue huipentuu finaaliin Helsingin Narinkkatorille sunnuntaina 9.7.2017. Lidl pystyttää paikan päälle todelliset makkarafestarit, sillä grillauskisan erätauoilla esiintyvät Suomen eturivin artistit, jotka paljastetaan myöhemmin. Tule paikan päälle nauttimaan musiikista sekä ilmaisista peleistä ja maistiaisista, samalla kun tiukan kamppailun myötä ratkaistaan kuka on virallinen grillauksen Suomen mestari vuosimallia 2017.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja ikärajattomia!

Keskiviikon Kyrsäkisa joka keskiviikko Radio Cityn iltapäivässä! Ole kuulolla ja voita Lidlin lahjakortti! KLIKKAA KISAAN

Grillimaistereiden tarinat

Näin grillauskisa muutti elämäni - Grillimaisteri Viivi

Ilmiannon kautta voittoon - Grillimaisteri Tomi

Ilmoittaudu mukaan hyvänmielen grillauskilpailuun!

Grillimaisteri-kiertue kiertää jo seitsemännen kerran ympäri Suomea etsimässä maamme kovimpia grillaajia. Kisaan kelpuutamme mukaan kaikki kokeilunhaluiset, 18 vuotta täyttäneet grillaajat, joiden hakulomakkeesta paistaa läpi rakkaus ruokaan ja grillaamiseen. Mukaan päässeet kisaajat kontaktoidaan henkilökohtaisesti ja heidät ohjeistetaan hyvissä ajoin ennen kisaa. Itse kisaan kilpailijat eivät tarvitse mukaansa mitään, sillä kaikki tarvittavat raaka-aineet ja ruuantekovälineet löytyvät paikan päältä. Myöskään kokkitaustaa ei välttämättä tarvita. Mikäli koet, että sinusta löytyisi ainesta viralliseksi grillauksen Suomen mestariksi tai haluat vain ikimuistoisen kokemuksen kesältä 2017, ole rohkea ja hae mukaan! Kaikki kisaan mukaan lähteneet palkitaan Lidlin lahjakorteilla.

Voit myös ilmiantaa läheisesi mukaan kilpailuun täyttämällä hänen tietonsa ilmianto-lomakkeeseen. Radiokanavat tulevat kontaktoimaan ilmiannettuja ja mikäli sinun ilmiantamasi henkilö sijoittuu kolmen parhaan joukkoon myös sinut palkitaan 100 euron lahjakortilla.

Haluan ilmiantaa läheisen
Haluan ilmoittautua itse

Juha Valvio

Minäkin kisaan Rovaniemellä!
Onko sinulla pokkaa lähteä haastajaksi?

Finalistit

Pasi Romo

Ikä: 46

Ammatti: ohjaaja

Voittosi avaimet tänään? kypsyys, maku, kokonaisuus

Grillausbravuuri: Porsas eri muodoissa

Millaista finaalia odotat? Odotan tiukkaa finaalia ja paljon yllätyksiä, joista pääsee innostumaan.

Emma Paatero-Korhonen

Ikä: 29

Ammatti: Opiskelija

Voittosi avaimet tänään? Olin oma itseni, rentous, tein ruokaa, jota itsekin haluan syödä

Grillausbravuuri: Kaikki mikä on kääritty pekoniin ja jossa on sisäällä juustoa

Millaista finaalia odotat? Odotan tiukkaa finaalia, jotain erikoista raaka-ainetta ja paljon yllätyksiä, joista pääsee innostumaan.

Janne Töllinen

Ikä: 39

Ammatti: Kokki

Voittosi avaimet tänään? rauhallisuus, varmuus ja kekseliäisyys.

Grillausbravuuri: isoa ruhonosaa pitkällä grillausajalla

Millaista finaalia odotat? Finaalissa säväytetään jälkiruoilla!

Jan-Mikael

Ikä: 28

Ammatti: Lasten- ja nuorten ohjaaja

Voittosi avaimet tänään? Ruoanlaittokokemus

Grillausbravuuri: kaikki menee, ei ole mitään erityistä bravuuria

Millaista finaalia odotat? Näkee sitten mikä Helsingissä odottaa!

Kaisa Muotka

Ikä: 36

Ammatti: Restonomi

Voittosi avaimet tänään? Hyvä tasainen suoritus

Grillausbravuuri: Kunnon pihvi

Millaista finaalia odotat? Tiukkaa ja haastavaa

Jouni Talvinen

Ikä: 41

Ammatti: Yksityisyrittäjä

Voittosi avaimet tänään? Voitontahto ja kokemus

Grillausbravuuri: Liharuoat, sika, ribsit, kasler

Millaista finaalia odotat? Aika tiukkaa, mutta se sopii mulle. Parempi voittaa tiukka kisa kuin helppo.

Katheryn Kangas

Ikä: 32

Ammatti: Opiskelija

Voittosi avaimet tänään? Perhe, uskonto ja sisältä kumpuava inspiraatio

Grillausbravuuri: Luovat, simppelit mutta maukkaat ateriat

Millaista finaalia odotat? Toivon monipuolisempaa kilpailua varsinkin raaka-aineiden suhteen. Ja tietysti tärkeimpänä hauskaa kisaa!

Ilmianna läheisesi -haun säännöt:

Toteuttaja

Ilmianna läheisesi – haun toteuttaa Bauer Media, Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki.

Osallistumiskelpoisuus

Ilmianna läheisesi -haku on osa Lidlin Grillimaisteri-kiertueen ja Bauer Median välistä mediakumppanuutta. Grillimaisteri-grillauskilpailuun voidaan ilmiantaa sekä voivat osallistua kaikki, osallistumiseensa mennessä 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Lidl Suomi Ky:n henkilökunta, järjestämisessä mukana olleet tahot sekä jo aiemmin virallisen grillauksen Suomen mestari – tittelin voittaneet.

Ilmiantaja vakuuttaa, että ilmiannettu henkilö on osallistumiseensa mennessä 18 vuotta täyttänyt henkilö.

Toteuttaja pidättää oikeuden hylätä sellaiset hakijat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Ilmianna läheisesi –haun kampanja-aika

Ilmianna läheisesti –haku on voimassa 3.4.2017- 29.6.2017 Radio NRJ:n, Radio Cityn, Radio Iskelmän sekä Radio Novan kampanjanettisivuilla. Radiokanavat kontaktoivat ilmiannettuja henkilöitä ja valitsevat yhden ilmiannetun mukaan jokaisen paikkakunnan osakilpailuun (poislukien Helsinki).

Ilmiantajan vastuulla on kirjata hakemukseen se osakilpailu, johon ilmiannettu voisi todennäköisesti osallistua. Ilmiantohakemus tulee jättää kampanjasivuilla ennen hakuajan päättymistä.

Kilpailuun osallistuminen

Grillimaisteri-kilpailuun osallistuvat ilmiannetut-kisaajat valitaan Ilmianna läheisesi –haun kautta tehdyistä hakemuksista. Radiokanavat kontaktoivat ilmiannettuja henkilökohtaisesti puhelimitse ja heitä pyydetään osallistumaan kisaan. Ilmiannetuilla on oikeus kieltäytyä kisaan lähdöstä. Kisaan osallistuva ilmiannettu ei tarvitse mukaansa mitään grillausvälineitä tai raaka-aineita, sillä kaikki tarvittava löytyy kisapaikalta. Kisaajat saavat tietää vasta kilpailuerän alussa raaka-aineet, joista he tulevat grillaamaan oman kisa-annoksensa.

Helsingin finaaliin selvittävät tiensä yhteensä 9 finalistia, eli yksi jokaisen kaupungin osakilpailusta. Jos ilmiantajan ilmoittama henkilö sijoittuu finaalissa kolmen parhaan joukkoon, ilmiantaja saa itselleen 100 € Lidl-lahjakortin. Kilpailuun mukaan valittava henkilö ei saa luovuttaa kilpailupaikkaansa eteenpäin kolmannelle osapuolelle. Jos kilpailija on estynyt saapumaan paikalle, tulee hänen ilmoittaa tästä hänet kontaktoineelle Bauer Median edustajalle välittömästi. Kilpailija, joka ei saavu ilmoitettuna ajankohtana paikalle, menettää oikeutensa kilpailupaikkaan, ja kilpailun toteuttajalla on oikeus valita tilalle toinen kilpailija.

Tietosuoja

Keräämme ja käsittelemme annettuja yhteystietoja kilpailijoiden valintaan sekä kontaktointiin liittyen. Annettuja henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ellei henkilö ole siihen antanut erikseen lupaa. Hakijan antaessa yhteystietonsa kilpailijahaun yhteydessä, hakija antaa Bauer Medialle luvan luovuttaa henkilötietonsa luotettavalle kolmannellenne osapuolelle kisaajalistojen luontia varten. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kohtuullisen ajan sisällä kiertueen päättymisestä.

Palkinnot

Kilpailun palkinnot ovat seuraavat:

Jokaisessa osakilpailussa annetaan kilpailun asianmukaisesti suorittaneille kilpailijoille 20€ Lidl-lahjakortti kiitokseksi osallistumisesta ja paikkakunnan paras kolmikko palkitaan mitalein.

Helsingin finaalissa 9.7.2017 palkinnot ovat seuraavat:

  • 1. sija: 10 000€ (kymmenentuhatta euroa rahana)
  • 2. sija: 2 000€ lahjakortti ostoksiin Suomen Lidl-myymälöissä
  • 3. sija: 1 000€ lahjakortti ostoksiin Suomen Lidl-myymälöissä

Muut Helsingin finalistit 9.7.2017 palkitaan 100€ Lidl-lahjakortilla.

Finaalin palkinnot ovat voittajille veronalaista palkkatuloa, ja heidän tulee huolehtia itse asianmukaisista ilmoituksista viranomaisille. Grillauskilpailun järjestäjä ei ole missään vastuussa kilpailijoihin kohdistuvista veroseuraamuksista. Kilpailun järjestäjä ilmoittaa palkintojen arvon sekä kilpailijoiden henkilötiedot verottajalle.

Vastuustavapautumisperuste

Ilmianto haun toteuttaja Bauer Media tai grillauskilpailun järjestäjä eivät vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat kilpailuun osallistumisesta.

Kilpailun ennenaikainen päättäminen

Toteuttaja Bauer Media pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää Ilmianna läheisesi -haun milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Toteuttaja käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos hakua ei voida toteuttaa asianmukaisesti säännöissä mainitulla tavalla. Toteuttaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa, jos oikeudelliset tai todelliset syyt näin vaativat.

Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa sivulta http://www.radiocity.fi/kilpailut/grillimaisteri-525

Oikeustien poissulkeminen

Oikeustien käyttäminen on poissuljettu.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Kilpailua koskee Suomen laki. Ilmiantamalla läheisensä kilpailuun ilmiantaja sitoutuu noudattamaan näitä Ilmianna läheisesi –haun sääntöjä. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan Grillimaisteri-kiertueen laajempia sääntöjä, jotka löytyvät täältä.

Katso rekisteriseloste