Radio City ja HSY ylpeänä esittävät:
Arman Alizad ja vaarallisen jätteen metsästys!

Onko sinulle kertynyt kotiin vaarallista jätettä? Esimerkiksi öljyjä, liuotinaineita, maaleja tai akkuja?

Kerro minkälaista vaarallista jätettä kotisi nurkista löytyy ja olet mukana arvonnassa! HSY yhdessä Arman Alizadin kanssa noutaa voittajan vaaralliset jätteet kotiovelta ja vaihtaa ne Ticketmasterin 200 euron arvoiseen lahjakorttiin.

Kiitos kun lajittelet – myös vaarallisen jätteen

Jaa kilpailu Facebookissa

Mitä vaarallisia jätteitä sinulta löytyy kotisi nurkista?

Täytä vielä yhteystietosi

MIKÄ ON VAARALLINEN JÄTE?

Vaaralliset jätteet sisältävät aineita, jotka jo pieninä määrinä voivat olla haitallisia tai vaarallisia sekä ihmisille että ympäristölle.

Vaarallinen jäte ei kuulu viemäriin eikä roskikseen. Katso mitä vaarallinen jäte on ja mitä Arman HSY:n vaarallisen jätteen testilaboratoriossa puuhaa.

Lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 18.-29.9.2017. Palkinto sisältää Arman Alizadin vierailun voittajan kotona pe 3.11.2017. Vierailun yhteydessä voittajan vaaralliset jätteet toimitetaan HSY:lle turvallisesti hävitettäväksi ja ne vaihdetaan Ticketmasterin 200 euron arvoiseen lahjakorttin. Vierailusta kuvataan materiaalia sosiaaliseen mediaan ja voittajaa haastatellaan Radio City Helsingin taajuudelle. Palkintoja arvotaan 1 kpl kaikkien osallistujien kesken. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.