Varoitus!

MP 18 Moottoripyörämessut sisältävät materiaalia, joka voi aiheuttaa voimakasta halua hankkia kaksipyöräinen moottoriajoneuvo.

MP-messuilta löydät moottoripyörät, mopot, skootterit, ajovarusteet ja tarvikkeet, matkavinkit, motoristin palvelut sekä paljon vauhdikasta ohjelmaa. Uutuuksien lisäksi esillä ovat kauppiaiden parhaat käytetyt pyörät ja maan tyylikkäimmät rakennetut prätkät. Pyöriä pääsee koeajamaan 600-metrisellä asfaltoidulla sisäkoeajoradalla, myös ilman ajokorttia.

PE 2.2. KLO 10–20, LA 3.2. KLO 9–20, SU 4.2. KLO 10–17

Osta liput edullisemmin ennakkoon

Etkö ole koskaan käynyt MP-messuilla?

No, nyt se on mahdollista – ja ihan VIPPINÄ!

Kuuntele Radio Cityä ja bongaa kisa – kun käsky käy, soita studioon, ja voit päästä Radio Cityn Petra Piiparin mukana MP 18 VIP-kierrokselle!

Piiparin VIP-kierroksen jälkeen tiedät MP-messuista KAIKEN tietämisen arvoisen. Tämä on fakta.

Studion numero 020 352 352
(8,21 snt/puh + 14,9snt/min)

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 8.1.-2.2.2018. ”Mä en oo koskaan käyny MP-messuilla” -kisa käydään Radio Cityn taajuudella päivittäin, ja joka päivä ensimmäinen läpi päässyt soittaja, joka ei ole koskaan käynyt MP-messuilla, voittaa paikan Petra Piiparin isännöimälle MP 18 VIP-kierrokselle la 3.2. Mukaan mahtuu yhteensä 20 henkilöä. Kerroksia järjestetään 2 kpl ja kierroksen tarkempi aika sekä sisältö ilmoitetaan voittajille. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso yleiset kilpailusäännöt.