Voita kotiteatterisetti töllöineen päivineen ja vuoden Viaplay katseluoikeus!

Arvo yli 2000 €!

Mitä sä olisit valmis vaihtamaan vimpan päälle kotikisakatsomosta?

Jaa kilpailu Facebookissa

Nyt on kova hei! Nyt mitataan sun rohkeus! Mitä sä olisit valmis vaihtamaan vimpan päälle kotikisakatsomosta? Lähtiskö vaimon salikortti, perheen koira vai anoppi vaihtoon? Kerro ja voit voittaa ihan tajuttoman 2 000 euron arvoisen kotiteatterisetin töllöineen päivineen ja vuoden Viaplay-katseluoikeuden! Osallistujien kesken arvotaan myös 3 kk Viaplay-katseluoikeuksia.

#suorayhteys

Täytä vielä yhteystietosi

Eniten jääkiekkoa Suomessa

Jääkiekko asuu jokaisen suomalaisen sydämessä, niin myös meidän! Kanavillamme on enemmän jääkiekkoa kun ehdit katsoa - NHL, KHL ja kaikki Jokereiden matsit. Äänessä rakastetut huippuselostajat ja lisäksi valittujen otteluiden yhteydessä myös paljon kiitosta saaneet studio-lähetykset. Lue lisää

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika: 02.10.- 28.10.2017. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 4 kpl Viaplay 3 kk katseluoikeuksia (arvo 104,97 €). Lisäksi pääpalkintona arvotaan 2000 euron arvoinen Verkkokauppa.com lahjakortti + Viaplay 12 kk katseluoikeus (arvo 419,88 €). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt.