Jaa Facebookissa

Voita yli tuhannen euron arvoiset puitteet kotikatsomoosi!

Suomen ensimmäinen MM-kulta vuonna 1995... Teemu Selänteen Stanley cup -pokaalin nosto vuonna 2007... Porin Ässien ikimuistoinen mestaruus vuonna 2013...

Kansallisurheilumme jääkiekko, on tarjoillut suomalaisille lukuisia unohtumattomia hetkiä. Mikä on sinun rakkain lätkämuistosi vuosien varrelta? Kerro se meille ja voit voittaa yli tuhannen euron arvoiset puitteet kotikatsomoosi!

Osallistu kilpailuun

Kimanttia on Viasatin NHL-selostaja Antti Mäkisen ja Viasatin NHL-asiantuntija sekä Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen podcast maailman parhaasta jääkiekkosarjasta.

Kuuntele

KAIKKI LÄTKÄN HUIPPULIIGAT VIHDOIN YHDESSÄ

All Stars -passi 34,90 €/kk

Kaikki Liiga-pelit sekä NHL:n ja KHL:n tärkeimmät ottelut – myös kaikki Jokereiden pelit. Saatavilla puhelimelle, tabletille, tietokoneelle ja TV:lle. Toimii millä tahansa liittymällä, operaattorista riippumatta.

Tarvitset katseluun Telia TV -palvelun, alk. 0 €/kk. Ei määräaikaisuutta.

Tilaa tästä

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 27.10.-16.11.2018 klo 12.00. Kaikkien Radio Cityn, Radio Novan, Nostalgian sekä SuomiRockin sivuilla osallistuneiden kesken arvotaan 1000,00 euron arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.comiin sekä All Stars -lätkäpassi kaudeksi 2018-2019 käyttöön (katseluun tarvitsee Telia TV -palvelun, alk. 0 €/kk. Ei määräaikaisuutta). Palkinnon arvo 1 245 €. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Katso yleiset kilpailusäännöt. Katso yleiset kilpailusäännöt.