Uusimmat

Jete kokeilee rajoja Egyptin antiikin ajan kirjastossa. Loppumatka taitaa mennä podetessa huonoa omatuntoa.
Koronaepidemia aiheuttaa Jetelle liikkumisvaikeuksia Espanjassa. Matka jatkuu siitä huolimatta Egyptiin, mutta tapa jolla Jete sinne pääsee, on erittäin mielenkiintoinen.
Jeten matka Espanjassa alkaa vauhdilla eikä vaarallisiltakaan tilanteilta vältytty. Jete tykkää elää reunalla: hän löytää itsensä taas poliisiasemalta.
Jeten World Tour kohtaa pienmuotoisia ongelmia Italiassa, kun Jeten matkaseura Cicciolina sairastuu. Onko tässä vaiheessa syytä epäillä Koronaa?
Jeten viikko Bratislavassa saa yllättävän käänteen, kun sporttibaarista miehen seuraan liittyy varsin tuttua porukkaa. Italiassa koronakaranteenin vuoksi nähtävyyksillä ei paljon turisteja taida olla, onko se uhka vai mahdollisuus jatkaa reissua Venetsiaan päin?
Jeten viikko Ranskassa ja Sveitsissä ei mene niin kuin Strömsössä; rengas puhkesi ja munat kiehahti. Helpottaako kumminkin oloa kun punatukkainen neito hoivaa pikkumiestä?
Jete saa matkaseuraa Cityn päivässä normaalisti viihtyvästä Akseli Kuhalammesta. Kuinka pitkään Kuhis pysyy Jeten vauhdissa? Entä mitä kuuluu Jim Morrisonin haudalle? Viikon aikana herrat ottavat Pariisin haltuun ylä- ja alapuolelta, vesistöjä unohtamatta.
Viikon World Tourilla Jete painuu maan alle Moselin viinilaaksossa. Pienen tunnelisekoilun ja viininmaistelun jälkeen on hyvä suunnata ihmisten ilmoille rakkaudentäyteiseen Pariisiin.