Radio Cityn Aamu

6 - 10 Janne Leipijärvi

Radio Cityn Aamu

Arkiaamuisin klo 6 - 10

Janne Leipijärvi lataa classic rockit soimaan arkiaamuisin kello 6.00. Jääkiekko, rock ja sport on keskiössä, kun radio Cityn studiossa tuoksuu tuore aamukahvi. Maamme suurin jääkiekkoheimo saa vastauksen heti aamutuimaan, miten liigaa on pelattu, kuka on vastannut tanssiin kutsuun ja miten valmentajat näkevät otteluiden kulun? ” Kumpi on ensin” kilpailussa puolestaan aamuvirkut, voivat voittaa siistejä Radio City tuotepalkintoja. Hyvää huomenta, KEEP ON ROCKING!!!!!!

Janne Leipijärvi

Moi. Olen Janne Leipijärvi, seuramiehesi aamussa. Koska tiedänkin jo kaiken sinusta, kerronpa tässä vuorostani hieman itsestäni.

Vietin lapsuuteeni ja nuoruuteni Hyvinkäällä, aikana jolloin Raptori ei vielä ollut muuttanut kaupungin mainetta lopullisesti. Sittemmin tie / elämä / sattumat ovat vieneet minut alueelle, jossa syödään hassunväristä makkaraa ja kysellään että ”ilves vai Tappara?” Sympaattista porukkaa.

Jossain vaiheessa nuoruutta tuli hankittua kitarakin. Tarkoitus oli opetella soittamaan sitä. Kävi kuitenkin niin, että sain tyttöystävän ilmankin, joten se vähän niin kuin jäi. Sittemmin tyttöystävästä tuli vaimo. Kitara on vintillä.

Uusimmat

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtaja ennustaa, että hänen entinen puolueensa on radikalisoitumassa.
Jos haluaa kavereita, ei kannata ilmeisesti suunnata politiikkaan vaan vaikka sitten Visulahteen. Cityn Aamussa vieraana Simon Elo ja salatut pakasteosastokeskustelut.
Kesä tuli ja veneilykeli. Jos siis aiot vesille, kuuntele varoitukset ja huomiot pahimman varalle.
Siis sellaisen vastauksen sai kun miehen sai n. 3 sekunniksi vakavoitumaan. Cityn Aamun haastattelussa Suomen ykköskoomikko kävi kertomassa myös tuoreesta suurkiertueestaan ja rallista sermien takana.