Radio Cityn Ilta

17.30 - 21.30 Jere "Jete" Ollinen

Radio Cityn Ilta

Jere "Jete" Ollinen

“Koko talon leppoisimpia kavereita, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Naurattaa ympärillä olevia nokkelilla vitseillä, joista kuuluisimpina sananmuunnokset, jotka välillä voi huomata normaalin puheensa seasta. Sydäntä lähellä bluessoundinen rockmusiikki ja soittaa itsekin bändissä”.

“Cityn Peikko (MC) jonka lehmänhermoisuuden soisi leviävän pitemmällekin toimitukseen. Kuusikon Kingi, siis BB Kingi. Reilu, oikeudenmukainen ja luotettava Karhu (Tässäkin tapauksessa IV A, ei mikään kolmonen”.

“Jos jostain lähtee ääni, se tämän herran käsissä myös todennäköisesti soi. Rentous ja rauhallisuus tulee ilmi välittömästi, mutta keskusteluissa sananmuunnosten kanssa saa olla tarkkana. Niitä tulee. Intohimona musiikki, prätkät, metsästys, sekä kappaleiden listaaminen paremmuusjärjestykseen”.

Uusimmat

Jete Ollisen ja Vintage-valtakunnan poikien voimin laitettiin taas läskibassot soimaan ja torttutukat heilumaan!
Radio Cityn dänkäilta suoritti toisen lentonsa maaliskuun ensimmäisenä maanantaina. Jeten lisäksi äänessä jälleen Big Beat -lehden päätoimittaja Juha Miettinen.
Jetellä oli vieraana Big Beat -lehden päätoimittaja Juha Miettinen ja läskibasso lauloi koko illan! Jos missasit kellohelmojen heilunnan ja torttutukkien tärinän taajudella, tästä voit elää illan uudelleen!