Radio Cityn Ilta

17.30 - 21.30 Jere "Jete" Ollinen

Radio Cityn Ilta

Jere "Jete" Ollinen

“Koko talon leppoisimpia kavereita, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Naurattaa ympärillä olevia nokkelilla vitseillä, joista kuuluisimpina sananmuunnokset, jotka välillä voi huomata normaalin puheensa seasta. Sydäntä lähellä bluessoundinen rockmusiikki ja soittaa itsekin bändissä”.

“Cityn Peikko (MC) jonka lehmänhermoisuuden soisi leviävän pitemmällekin toimitukseen. Kuusikon Kingi, siis BB Kingi. Reilu, oikeudenmukainen ja luotettava Karhu (Tässäkin tapauksessa IV A, ei mikään kolmonen”.

“Jos jostain lähtee ääni, se tämän herran käsissä myös todennäköisesti soi. Rentous ja rauhallisuus tulee ilmi välittömästi, mutta keskusteluissa sananmuunnosten kanssa saa olla tarkkana. Niitä tulee. Intohimona musiikki, prätkät, metsästys, sekä kappaleiden listaaminen paremmuusjärjestykseen”.

Uusimmat

Viikon World Tourilla Jete painuu maan alle Moselin viinilaaksossa. Pienen tunnelisekoilun ja viininmaistelun jälkeen on hyvä suunnata ihmisten ilmoille rakkaudentäyteiseen Pariisiin.
Jeten viikko meksikolaisessa vankilassa on paketissa. Kaikki tavarat ovat hukassa, joten uutta vauhtia on haettava kotimaan kamaralta. Pikaisen kalsareidenvaihdon jälkeen nokka suunnataan kohti Hampuria ja legendaarista Reeperbahnia.
Jete on joutunut kiipeliin Meksikossa. Juttua ruvetaan selvittämään ja sillä välin Jete joutuu tutustumaan meksikolaiseen vankilakulttuuriin. Onneksi usko ja lähimmäisenrakkaus auttavat vaikeinakin aikoina.
Vuoden viidennellä viikolla Jeten World Tour suuntautui Afrikkaan. Jete sai sähköpostia Nigeriasta ja Kongon sademetsässä törmättiin kaikille tuttuun liaaninheiluttajaan.