Musiikin erikoisohjelmat

ma-to 20-22 Jere "Jete" Ollinen

Musiikin erikoisohjelmat

Radio Cityn musiikin erikoisohjelmat maanantaista torstaihin klo 20-22

maanantaisin Uuden rockmusiikin ilta
tiistaisin Metalli-ilta
keskiviikkoisin 90-luvun rockmusiikin ilta
torstaisin Suomirock-ilta

Perjantaisin klo 18-21 Jyrki69, Jete Ollinen ja 80’s Rock Show

Jere "Jete" Ollinen

“Koko talon leppoisimpia kavereita, jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Naurattaa ympärillä olevia nokkelilla vitseillä, joista kuuluisimpina sananmuunnokset, jotka välillä voi huomata normaalin puheensa seasta. Sydäntä lähellä bluessoundinen rockmusiikki ja soittaa itsekin bändissä”.

“Cityn Peikko (MC) jonka lehmänhermoisuuden soisi leviävän pitemmällekin toimitukseen. Kuusikon Kingi, siis BB Kingi. Reilu, oikeudenmukainen ja luotettava Karhu (Tässäkin tapauksessa IV A, ei mikään kolmonen”.

“Jos jostain lähtee ääni, se tämän herran käsissä myös todennäköisesti soi. Rentous ja rauhallisuus tulee ilmi välittömästi, mutta keskusteluissa sananmuunnosten kanssa saa olla tarkkana. Niitä tulee. Intohimona musiikki, prätkät, metsästys, sekä kappaleiden listaaminen paremmuusjärjestykseen”.

Uusimmat

Jete kokeilee rajoja Egyptin antiikin ajan kirjastossa. Loppumatka taitaa mennä podetessa huonoa omatuntoa.
Koronaepidemia aiheuttaa Jetelle liikkumisvaikeuksia Espanjassa. Matka jatkuu siitä huolimatta Egyptiin, mutta tapa jolla Jete sinne pääsee, on erittäin mielenkiintoinen.
Jeten matka Espanjassa alkaa vauhdilla eikä vaarallisiltakaan tilanteilta vältytty. Jete tykkää elää reunalla: hän löytää itsensä taas poliisiasemalta.
Jeten World Tour kohtaa pienmuotoisia ongelmia Italiassa, kun Jeten matkaseura Cicciolina sairastuu. Onko tässä vaiheessa syytä epäillä Koronaa?
Jeten viikko Bratislavassa saa yllättävän käänteen, kun sporttibaarista miehen seuraan liittyy varsin tuttua porukkaa. Italiassa koronakaranteenin vuoksi nähtävyyksillä ei paljon turisteja taida olla, onko se uhka vai mahdollisuus jatkaa reissua Venetsiaan päin?
Jeten viikko Ranskassa ja Sveitsissä ei mene niin kuin Strömsössä; rengas puhkesi ja munat kiehahti. Helpottaako kumminkin oloa kun punatukkainen neito hoivaa pikkumiestä?
Jete saa matkaseuraa Cityn päivässä normaalisti viihtyvästä Akseli Kuhalammesta. Kuinka pitkään Kuhis pysyy Jeten vauhdissa? Entä mitä kuuluu Jim Morrisonin haudalle? Viikon aikana herrat ottavat Pariisin haltuun ylä- ja alapuolelta, vesistöjä unohtamatta.
Viikon World Tourilla Jete painuu maan alle Moselin viinilaaksossa. Pienen tunnelisekoilun ja viininmaistelun jälkeen on hyvä suunnata ihmisten ilmoille rakkaudentäyteiseen Pariisiin.