Radio Cityn Iltapäivä

14-18 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Iltapäivä

Cityn iltapäivä ottaa kiinni ilmiöistä, keikoista ja persoonista. Musiikki on isosti keskiössä, ja siitä Kuhalammella riittää paljonkin sanottavaa.

14:30 Toimintakuunnelma Vainollisen viimeisin osa (seuraava kuullaan klo 18:10).
15:30 Viikon teema. Käsittelyssä musiikkia samaan aiheeseen liittyen aina viikon ajan.
16:00 Cityn Iltapäivän Radiokilpailu. Tiedosta saattaa olla hyötyä.

Akseli Kuhalampi, eli ”Kuhis”, eli ”Taiteilija”. Cityn toimituksen nuorin, joskin henkisesti ei.

Kuhalampi on syntyisin Alavudelta, Etelä-Pohjanmaan puukkolakeuksien eteläiseltä rajalta. Pärjää siis helposti missä vain. Kaikenlainen mikä vaatii äänittämistä, kuvaamista tai editointia, luonnistuu (vähintään) leveyspiirin parhaalla lopputuloksella. Musiikkitietämys vielä kovempaa tasoa. Talossa tunnettu siitä, että kulkee paljain varpain kesät talvet. Tykkää juosta, saunoa ja avantouida, sekä viihtyy erilaisten projektien parissa. Kuiva huumori ja satiiri lähellä sydäntä. Opettelee norjan kieltä huvikseen.

Uusimmat

Herra Ylppö ja Joel Attila vierailivat Radio Cityn Iltapäivässä Samuel Nymanin haastattelussa. Tänään ilmestyvän Herra Ylppö ja Ex -yhtyeen debyyttialbumin tiimoilta puhetta riitti jännityksestä, terapiasta sekä sekoilusta PMMP:n keikalla. Entä kuinka kova krapula pitää olla, että vaihtaa nimensä?
Jarkko Ahola kävi RadioCityn iltapäivän vieraana. Puhetta kiireisestä joulusta ja orastavasta joulustressistä. Jarkko Ahola mukana kahdella paikkakunnalla Raskasta Joulua kiertueella, joka starttaa perjantaina 15.11.
RadioCityn iltapäivässä vieraili Markus Selin, jolta on tullut omaelämäkerta. Samuel Nyman ja Markus puhui elokuvien lisäksi, rahasta, alkoholista ja pelaamisesta.
Jasper Pääkkönen näyttelee Spike Leen Hollywood-leffassa, joka on saanut juuri ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla.