Radio Cityn Iltapäivä

14 - 18 Samuel Nyman

Radio Cityn Iltapäivä

Iltapäivässä voit jo alkaa löysäämään kravattia. Iltapäivällä otetaan kiinni ajankohtaisimmista asioista, mutta ei juosta kello kaulassa.

Samuel Nyman

“Toimituksemme tuorein vahvistus, urheilusta ainakin omasta mielestään kaikkitietäväinen Arsenalin mies. Jos on olemassa urheilulaji, jota Samuel ei ole kokeillut, hän tarttuu takuuvarmasti haasteeseen: uppopallo - check, maantiepyöräily - check, käsipallo - check”.

“Haasteista puheenollen, vedonlyönti ei ole hänen vahvuutensa. Tästä esimerkkinä mekko päällä vedetty show viimeistä penkkiä täyteen myydyllä Nordiksella”.

“Kuulostaa suomenruotsalaiselta, mutta näyttää köyhemmältä. Maailman huonoin häviäjä”.

“Usein Samuel on todella hyvällä tuulella, mutta tämän varmistamiseksi pitäkää lautapelit ja leikkimieliset kisailut kaukana hänestä”.

Uusimmat

Herra Ylppö ja Joel Attila vierailivat Radio Cityn Iltapäivässä Samuel Nymanin haastattelussa. Tänään ilmestyvän Herra Ylppö ja Ex -yhtyeen debyyttialbumin tiimoilta puhetta riitti jännityksestä, terapiasta sekä sekoilusta PMMP:n keikalla. Entä kuinka kova krapula pitää olla, että vaihtaa nimensä?
Jarkko Ahola kävi RadioCityn iltapäivän vieraana. Puhetta kiireisestä joulusta ja orastavasta joulustressistä. Jarkko Ahola mukana kahdella paikkakunnalla Raskasta Joulua kiertueella, joka starttaa perjantaina 15.11.
RadioCityn iltapäivässä vieraili Markus Selin, jolta on tullut omaelämäkerta. Samuel Nyman ja Markus puhui elokuvien lisäksi, rahasta, alkoholista ja pelaamisesta.
Jasper Pääkkönen näyttelee Spike Leen Hollywood-leffassa, joka on saanut juuri ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla.