Kuva: Kaupunkilehti Turkulainen

Ilmianna Vuoden turkulainen 2015 –ehdokas!

21.10.2015 10:08 - Marianne Holmström - Luettu 202 kertaa

Vuoden turkulainen –kilpailu viettää juhlavuottaan, sillä ensimmäinen merkittävä kaupunkilainen palkittiin jo 30 vuotta sitten. Juhlan kunniaksi, jokaisella on mahdollisuus ehdottaa turkulaista, joka ansaitsee päästä ehdokaslistalle arvostettuun kilpailuun.

Ansioitunut turkulainen on valittu ja palkittu Vuoden turkulainen –äänestyksessä ensimmäisen kerran jo vuonna 1985 Kaupunkilehti Turkulaisen kuponkiäänestyksellä. Sittemmin unholaan painuneen kilpailun nostivat uuteen nousuun yhdeksän vuotta sitten yhteisvoimin Radio Sata ja Turkulainen. Nykyään ansioituneita kaupunkilaisia ovat palkitsemassa myös Turun kaupunki ja Yle Turku.

Kuka sinun mielestäsi on Vuoden turkulainen –palkinnon arvoinen ja miksi? Kuka on tehnyt vuoden 2015 aikana Turkua ja turkulaisuutta esille positiivisella tavalla? Kerro ehdokkaasi perusteluineen marraskuun loppuun mennessä sähköpostilla turku@radiocity.fi. Kilpailun raati seuloo ehdotuksista 10 ehdokasta varsinaiseen kilpailuun.

Viime vuosien Vuoden turkulainen –voittajia ovat: Erik Mansikka, Pekka Hyysalo, Juhani "Tami" Tamminen, Michael Monroe, Leskirouva Pallivahasta, Marja Tyrni (Aku Hirviniemi), Jethro Rostedt, Heidi Leyser ja Sirkka-Liisa Kivelä.

Kilpailut

Uusimmat