Kemiläinen Slap Betty! vihaa asioita

15.12.2015 14:23 - Henri Laukka

Kemiläinen perinteiseen ja räkäiseen rockiin luottava Slap Betty! on julkaissut uuden musiikkivideon tulevalta pitkäsoitolta lohkaistusta List of the Things I Hate -kappaleesta. Biisi on toinen singlelohkaisu yhtyeen 5. helmikuuta julkaistavalta toiselta täyspitkältä Nothing out of Nothing, joka julkaistaan Suomalaisen Secret Entertainmentin kautta. Videon on ohjannut oululainen monitaituri Aleksi Kauhanen.

Slap Betty! on perustettu vuonna 2007 ja on julkaissut viisi omakustanne EP:tä, sekä yhden täyspitkän albumin 94720, joka nousi ilmestymisviikollaan vuonna 2013 suomen virallisen albumilistan sijalle 19. Levy sai positiivisia arvosteluja ja se otettiin myös fanien keskuudessa hyvin vastaan. Levy on myynyt mukavasti tähän päivään asti ja myös Nothing out of Nothing on tarkoitus nostaa listasijoille.

Yhtye on tunnettu energisenä ja ahkerana livebändinä ja keikkoja onkin kertynyt toista sataa ympäri Suomen. Uuden levyn julkaisun myötä bändi aktivoituu myös keikkojen suhteen ja tarkoituksena on kiertää jälleen Suomi. Monesti.

Katso vastajulkaistu musiikkivideo alta!


Kilpailut

Uusimmat