Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Leppoisaa menoa visailujen, kiperien pähkinöiden ja lautapelien parissa kuin lempipubissasi konsanaan.

Akseli Kuhalampi

Toimituksen kesken "Kuhis" ja "Taiteilija".

Kasvualustanaan toimi Alavus, laskuvarjoniitty Suomen Route 66:n varressa. Jossain vaiheessa erinäisten seutujen jälkeen tunki itsensä Helsinkiin.

Rockmusiikin ja -kulttuurin sekaama kaikessa hyvässä, että pahassa. Omistaa kaksi levysoitinta, sen lisäksi musiikki menee missä vain ja kuulokepareja on useat. Radioon hankki ensikosketuksen 16-vuotiaana.

Harvoin välittää trendeistä, mutta pitää ihmisistä. Etenkin sellaisista, jotka uskaltavat olla sitä mitä haluavat. Hehkuvien pintojen sijaan rujot ja hylätyt yksityiskohdat kiinnostavat enemmän.

Aina kun on mahdollisuus, ui avannossa. Lukee ja kirjoittaa. Kokkaa, muttei hyvin. Edellä mainittua on kuvailtu myös komediaksi.

Virheet, sekä Kuhis ovat lahjoja maailmalle. Kummankin tajuaminen ottaa aikansa.

Uusimmat

Pate Mustajärvi julkaisee soolouransa nimissä albumin "2018" 2. maaliskuuta. Mustajärvellä on pitänyt kiirettä myös Popedan 40-vuotista uraa juhlistaessa, sekä valmistautuu lähtemään soolokiertueelle 5 vuoden jälkeen, mutta miten soolokeikkailu eroaa Popedasta?
Uuden singlen 'Kusipää' julkaissut Kotiteollisuus lähtee kiertueelle ja julkaisee seuraavaa albumia keväällä.
Hurriganes-yhtyeen keulahahmo Remu Aaltonen täyttää tänään 70 vuotta.
Arvoisa jääkiekkoväki on antanut mielipiteensä ja jälleen ollaan saatu kasaan uusin Radio Cityn All Stars -tähtikentällinen.