Radio Cityn Päivä

10 - 14 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei kiirehditä. Ajankohtaiset ja muuten vain kiinnostavat ilmiöt tuntuvalla määrällä rockmusiikkia, johon suhtaudutaan asiantuntevasti ja intohimoisesti.

Akseli Kuhalampi

”Paljasjalkainen hiippailija on talomme nuorimpia, vaikka tekikin ensiaskeleensa Citylle jo vuosia sitten”.

”Tarkkailija. Tekee duuninsa pieteetillä. Ymmärtää musiikin ja myös lieveilmiöiden päälle. Kroppa studiossa, sielu Seattlessa – eikä intohimoa musiikkiin tarvitse epäillä. Rentoon olemukseen mahtuu paljon luovaa miettimistä. Ideanikkari, mutta ideat myös toteutetaan”.

”Kuhalampi pidetään täällä kiireisenä myös teknisillä kysymyksillä liittyen kaikkeen mahdolliseen. Oma syy, kun tietää vastaukset

Uusimmat

Michael Monroe on jälleen kierrellyt, sekä jo pian jatkaa maapallon kiertoa yhtyeineen - uudella materiaalilla. One Man Gang -albumilta on kuultu jo materiaalia - ja se päätyi viimein kokonaisuudessaan kauppoihin 18. lokakuuta.
Archie soitteli uuden albumin kaikki instrumentit, laulamisen lisäksi. Katharsis-albumin julkaisupäivä on perjantai 18.10.2019.
Maailmalla menestyneistä kotimaisista videopeleistä, kuten Max Paynesta ja Alan Wakesta tunnettu Remedy julkaisee 27. elokuuta hehkutetun uutuuspelinsä Control. Pidemmän version vierailusta kuulet tästä.
Kotimaisiin, sekä yleisesti pohjoismaisiin suuriin metallinimiin lukeutuva Sonata Arctica julkaisee 6.9. kymmenennen studioalbuminsa Talviyö, sekä lähtee myös USA:n kiertueelle.