Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Leppoisaa menoa visailujen, kiperien pähkinöiden ja lautapelien parissa kuin lempipubissasi konsanaan.

Akseli Kuhalampi

Toimituksen kesken "Kuhis" ja "Taiteilija".

Kasvualustanaan toimi Alavus, laskuvarjoniitty Suomen Route 66:n varressa. Jossain vaiheessa erinäisten seutujen jälkeen tunki itsensä Helsinkiin.

Rockmusiikin ja -kulttuurin sekaama kaikessa hyvässä, että pahassa. Omistaa kaksi levysoitinta, sen lisäksi musiikki menee missä vain ja kuulokepareja on useat. Radioon hankki ensikosketuksen 16-vuotiaana.

Harvoin välittää trendeistä, mutta pitää ihmisistä. Etenkin sellaisista, jotka uskaltavat olla sitä mitä haluavat. Hehkuvien pintojen sijaan rujot ja hylätyt yksityiskohdat kiinnostavat enemmän.

Aina kun on mahdollisuus, ui avannossa. Lukee ja kirjoittaa. Kokkaa, muttei hyvin. Edellä mainittua on kuvailtu myös komediaksi.

Virheet, sekä Kuhis ovat lahjoja maailmalle. Kummankin tajuaminen ottaa aikansa.

Uusimmat

Hurriganes-yhtyeen keulahahmo Remu Aaltonen täyttää tänään 70 vuotta.
Arvoisa jääkiekkoväki on antanut mielipiteensä ja jälleen ollaan saatu kasaan uusin Radio Cityn All Stars -tähtikentällinen.
Louhimiehen Tuntematon sotilas ylitti Suomen katsojaennätykset tältä vuosituhannelta. Alikersantti Hietasta ko. elokuvassa esittävä Aku Hirviniemi kävi Cityn päivässä. Sotaelokuvan lisäksi Hirviniemi esiintyy 24. marraskuuta ensi-iltansa saavassa lastenelokuvssa Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset.
Klassisten rockballadien tekeminen ei ole helppoa puuhaa.