Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei turhaan kiirehditä asioiden edelle. Planeetan kovimman rockmusiikin ohessa kuulet mitä on syytä soittaa tarkalleen kyseisenä päivänä, sekä 1200-listan sija aukeaa aina klo 12 jälkeen. Istu pöytään.

Akseli Kuhalampi

Toimituksen kesken "Kuhis" ja "Taiteilija".

Kasvualustanaan toimi Alavus, laskuvarjoniitty Suomen Route 66:n varressa. Jossain vaiheessa erinäisten seutujen jälkeen tunki itsensä Helsinkiin.

Rockmusiikin ja -kulttuurin sekaama kaikessa hyvässä, että pahassa. Omistaa kaksi levysoitinta, sen lisäksi musiikki menee missä vain ja kuulokepareja on useat. Radioon hankki ensikosketuksen 16-vuotiaana.

Harvoin välittää trendeistä, mutta pitää ihmisistä. Etenkin sellaisista, jotka uskaltavat olla sitä mitä haluavat. Hehkuvien pintojen sijaan rujot ja hylätyt yksityiskohdat kiinnostavat enemmän.

Aina kun on mahdollisuus, ui avannossa. Lukee ja kirjoittaa. Kokkaa, muttei hyvin. Edellä mainittua on kuvailtu myös komediaksi.

Virheet, sekä Kuhis ovat lahjoja maailmalle. Kummankin tajuaminen ottaa aikansa.

Uusimmat

Tarjan hiljattain julkaistu livealbumi Act II saa muotonsa myös syksyn tulevilla keikoilla. Myös Nightwishia vuosien takaa kuullaan uuden bändin tavalla. Turunen kertoo mm. suhtautumisestaan Nightwishin aikaiseen materiaaliin, sekä siitä, miten on kehittynyt artistina sen jälkeen.
Muistikuvia on tuore kirja, jossa Hynynen avaa Kotiteollisuus-lyriikkaa bändin taipaleen alusta pian julkaistavaan albumiin asti.
Mediapersoonat Anna Perho ja Jenni Pääskysaari vierailivat Radio Cityn päivässä tänä keväisen Perho & Pääskysaari -podcastinsa tiimoilta. Podcastsarjaa julkaistaan Radio Playssa.
Amorphiksen Olli-Pekka Laine, sekä Esa Holopainen pistäytyivät Radio Cityn päivän vieraana kolmannentoista studioalbuminsa Queen of Time tiimoilta.