Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei kiirehditä. Ajankohtaiset ja muuten vain kiinnostavat ilmiöt tuntuvalla määrällä rockmusiikkia, johon suhtaudutaan asiantuntevasti ja intohimoisesti.

Akseli Kuhalampi

”Paljasjalkainen hiippailija on talomme nuorimpia, vaikka tekikin ensiaskeleensa Citylle jo vuosia sitten”.

”Tarkkailija. Tekee duuninsa pieteetillä. Ymmärtää musiikin ja myös lieveilmiöiden päälle. Kroppa studiossa, sielu Seattlessa – eikä intohimoa musiikkiin tarvitse epäillä. Rentoon olemukseen mahtuu paljon luovaa miettimistä. Ideanikkari, mutta ideat myös toteutetaan”.

”Kuhalampi pidetään täällä kiireisenä myös teknisillä kysymyksillä liittyen kaikkeen mahdolliseen. Oma syy, kun tietää vastaukset

Uusimmat

Maailmalla menestyneistä kotimaisista videopeleistä, kuten Max Paynesta ja Alan Wakesta tunnettu Remedy julkaisee 27. elokuuta hehkutetun uutuuspelinsä Control. Pidemmän version vierailusta kuulet tästä.
Kotimaisiin, sekä yleisesti pohjoismaisiin suuriin metallinimiin lukeutuva Sonata Arctica julkaisee 6.9. kymmenennen studioalbuminsa Talviyö, sekä lähtee myös USA:n kiertueelle.
Stand up -koomikko ja käsikirjoittaja Jukka Lindström vieraili Radio Cityllä, ja kertoi muun muassa tulevista ja nykyisistä projekteistaan sen ohessa, että käytiin läpi myös stand up -uransa alkuaikoja, sekä Noin viikon uutisia.
30 vuotta täyttelevä The 69 Eyes julkaisee syksyllä 13.9. tulevan albuminsa West End. Lisäksi bändillä riittää keikkoja Suomessa vasta loppuneen Yhdysvaltain kiertueen jälkeen. Kuuntele yltä vierailu, sekä alta uusi single '27 & Done' videon kanssa.