Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei turhaan kiirehditä asioiden edelle. Planeetan kovimman rockmusiikin ohessa kuulet mitä on syytä soittaa tarkalleen kyseisenä päivänä, sekä 1200-listan sija aukeaa aina klo 12 jälkeen. Istu pöytään.

Akseli Kuhalampi

Toimituksen kesken "Kuhis" ja "Taiteilija".

Kasvualustanaan toimi Alavus, laskuvarjoniitty Suomen Route 66:n varressa. Jossain vaiheessa erinäisten seutujen jälkeen tunki itsensä Helsinkiin.

Rockmusiikin ja -kulttuurin sekaama kaikessa hyvässä, että pahassa. Omistaa kaksi levysoitinta, sen lisäksi musiikki menee missä vain ja kuulokepareja on useat. Radioon hankki ensikosketuksen 16-vuotiaana.

Harvoin välittää trendeistä, mutta pitää ihmisistä. Etenkin sellaisista, jotka uskaltavat olla sitä mitä haluavat. Hehkuvien pintojen sijaan rujot ja hylätyt yksityiskohdat kiinnostavat enemmän.

Aina kun on mahdollisuus, ui avannossa. Lukee ja kirjoittaa. Kokkaa, muttei hyvin. Edellä mainittua on kuvailtu myös komediaksi.

Virheet, sekä Kuhis ovat lahjoja maailmalle. Kummankin tajuaminen ottaa aikansa.

Uusimmat

The 69 Eyesin laulaja Jyrki 69 kävi juttusilla. On USA:n rundia, sekä kesällä Rockfestiä Suomessa. Yhtyeen nousua käydään läpi, kuten myös suosion syitä. Bändi täyttää tänä vuonna 30 ja Jyrki on viettänyt suurimman osan elämästään The 69 Eyesissa. Miltä tämä herrasta itsestään kuulostaa?
The 69 Eyes täyttää tänä vuonna 30 vuotta.
Selviytymisopas on Madventures-kaksikko Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin kirjoittama - yhtäaikaisesti kevyt ja vakava - tietopaketti muuttuvasta maailmantilanteesta, jossa mm. teknologista kehitystä ei voi estää. Pelottaako maailmankolkkia varsin paljon nähneitä miehiä tulevaisuus? Kuuntele.
Hanoi Rocksista ja soolouraltaan tuttu lauluntekijä-kitaristi Andy McCoy soittaa Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertueella. Andystä kertova viimeisin kirja Andy - Rock N Roll Star julkaistiin myös hiljattain.