Cityn päivä

10 - 14 Mikko Honkanen

Cityn päivä

Radio Cityn päivässä äänessä on Mikko Honkanen, joka lähettää joka päivä ystävällisiä terveisiä klo 10:10. Musiikkia tulee kaikilta vuosilta tasaisesti, mutta klo 11:30 tutustutaan tarkemmin yhteen Rockvuoteen Akseli Kuhalammen kanssa. Taiteilija Kuhalampi vierailee päivässä noin 13:30 ja Cityn Aamuun palataan klo 12:30 aikaan, oli Honkanen sitten samaa mieltä tai ei. Kymmenen ja kahden väliin mahtuu arkisin myös paljon muuta eikä suoraa puhetta säästellä.

Honkasen levyarkisto

Honkanen tutkii levyhyllyään ja sormenpäät pölyssä kaivaa esiin arkistonsa aarteita – Painetaan viikko yhtä levyä kerrallaan ja biisin verran päivässä aina arkisin kello 13.10.

Kerro oma näkemyksesi mitä mestariteosta ilman rockenrollin universumi ei olisi täydellinen!

Jätä vielä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!

Uusimmat

Akseli Kuhalampi haastatteli Mokoman Marko Annalaa sekä Tuomo Saikkosta yhtyeen uuden levyn tiimoilta. Perjantaina ilmestyvän Ihmissokkelo -albumin lisäksi Cityn päivässä keskusteltiin Annalan uudesta kirjaprojektista.
Popedan keulahahmo Pate Mustajärvi vieraili Cityn päivässä Kuhiksen haastattelussa. Paten vuotta värittävät uusi tarinapohjainen soololevy sekä keväinen teatterisalikiertue. Keskustelua riitti myös uudesta Matkani varrelta -kirjasta.
Lordi julkaisi 31.1. kymmenennen studioalbuminsa Killection, joka on fiktiivinen kokoelma-albumi siitä, miltä bändin "best of" voisi kuulostaa, jos se olisi aloittanut jo 70-luvulla. Samalla pureuduttiin myös 14 vuoden takaisen Euroviisuvoiton syvimpään olemukseen. Seuraileeko esimerkiksi Mr. Lordi UMK:ta lainkaan?
Kotiteollisuuden laulaja-kitaristi-lauluntekijä Jouni Hynynen on viime ajat keskittynyt soundiltaan kevyempään sooloprojektiinsa Maanalainen armeija, jonka ensimmäinen albumi on kuunneltavissa 31. tammikuuta. Hynynen vieraili Cityllä asian tiimoilta.
Michael Monroe on jälleen kierrellyt, sekä jo pian jatkaa maapallon kiertoa yhtyeineen - uudella materiaalilla. One Man Gang -albumilta on kuultu jo materiaalia - ja se päätyi viimein kokonaisuudessaan kauppoihin 18. lokakuuta.
Archie soitteli uuden albumin kaikki instrumentit, laulamisen lisäksi. Katharsis-albumin julkaisupäivä on perjantai 18.10.2019.
Maailmalla menestyneistä kotimaisista videopeleistä, kuten Max Paynesta ja Alan Wakesta tunnettu Remedy julkaisee 27. elokuuta hehkutetun uutuuspelinsä Control. Pidemmän version vierailusta kuulet tästä.
Kotimaisiin, sekä yleisesti pohjoismaisiin suuriin metallinimiin lukeutuva Sonata Arctica julkaisee 6.9. kymmenennen studioalbuminsa Talviyö, sekä lähtee myös USA:n kiertueelle.