Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei turhaan kiirehditä asioiden edelle. Planeetan kovimman rockmusiikin ohessa kuulet mitä on syytä soittaa tarkalleen kyseisenä päivänä, sekä 1200-listan sija aukeaa aina klo 12 jälkeen. Istu pöytään.

Akseli Kuhalampi

”Paljasjalkainen hiippailija on talomme nuorimpia, vaikka tekikin ensiaskeleensa Citylle jo vuosia sitten”.

”Tarkkailija. Tekee duuninsa pieteetillä. Ymmärtää musiikin ja myös lieveilmiöiden päälle. Kroppa studiossa, sielu Seattlessa – eikä intohimoa musiikkiin tarvitse epäillä. Rentoon olemukseen mahtuu paljon luovaa miettimistä. Ideanikkari, mutta ideat myös toteutetaan”.

”Kuhalampi pidetään täällä kiireisenä myös teknisillä kysymyksillä liittyen kaikkeen mahdolliseen. Oma syy, kun tietää vastaukset

Uusimmat

The 69 Eyesin laulaja Jyrki 69 kävi juttusilla. On USA:n rundia, sekä kesällä Rockfestiä Suomessa. Yhtyeen nousua käydään läpi, kuten myös suosion syitä. Bändi täyttää tänä vuonna 30 ja Jyrki on viettänyt suurimman osan elämästään The 69 Eyesissa. Miltä tämä herrasta itsestään kuulostaa?
The 69 Eyes täyttää tänä vuonna 30 vuotta.
Selviytymisopas on Madventures-kaksikko Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin kirjoittama - yhtäaikaisesti kevyt ja vakava - tietopaketti muuttuvasta maailmantilanteesta, jossa mm. teknologista kehitystä ei voi estää. Pelottaako maailmankolkkia varsin paljon nähneitä miehiä tulevaisuus? Kuuntele.
Hanoi Rocksista ja soolouraltaan tuttu lauluntekijä-kitaristi Andy McCoy soittaa Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertueella. Andystä kertova viimeisin kirja Andy - Rock N Roll Star julkaistiin myös hiljattain.