Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei turhaan kiirehditä asioiden edelle. Planeetan kovimman rockmusiikin ohessa kuulet mitä on syytä soittaa tarkalleen kyseisenä päivänä, sekä 1200-listan sija aukeaa aina klo 12 jälkeen. Istu pöytään.

Akseli Kuhalampi

Toimituksen kesken "Kuhis" ja "Taiteilija".

Kasvualustanaan toimi Alavus, laskuvarjoniitty Suomen Route 66:n varressa. Jossain vaiheessa erinäisten seutujen jälkeen tunki itsensä Helsinkiin.

Rockmusiikin ja -kulttuurin sekaama kaikessa hyvässä, että pahassa. Omistaa kaksi levysoitinta, sen lisäksi musiikki menee missä vain ja kuulokepareja on useat. Radioon hankki ensikosketuksen 16-vuotiaana.

Harvoin välittää trendeistä, mutta pitää ihmisistä. Etenkin sellaisista, jotka uskaltavat olla sitä mitä haluavat. Hehkuvien pintojen sijaan rujot ja hylätyt yksityiskohdat kiinnostavat enemmän.

Aina kun on mahdollisuus, ui avannossa. Lukee ja kirjoittaa. Kokkaa, muttei hyvin. Edellä mainittua on kuvailtu myös komediaksi.

Virheet, sekä Kuhis ovat lahjoja maailmalle. Kummankin tajuaminen ottaa aikansa.

Uusimmat

Hanoi Rocksista ja soolouraltaan tuttu lauluntekijä-kitaristi Andy McCoy soittaa Pelle Miljoona Oy:n 40-vuotisjuhlakiertueella. Andystä kertova viimeisin kirja Andy - Rock N Roll Star julkaistiin myös hiljattain.
Stam1na julkaisi kahdeksannen studioalbuminsa 'Taival' tänään 12. lokakuuta. Kitarasto-laulusto, eli Antti Hyyrynen ja Pekka Olkkonen vierailivat Cityn päivässä. Miten thrash-albumille sopii Anna Eriksson? Hyvin, vastaavat bändin miehet.
'Bändikirja' on tuoreen kirjan nimi, jossa sanansa sanoo 26 bändiä ja 10 musiikkibinseksen ammattilaista sen suhteen, kuinka tuoretta bändiä lähdetään viemään eteenpäin. Jukka Jylli tunnetaan mm. Kingston Wall -basistina, sekä toimii freelancer-muusikkona. Peter Aulén on tehnyt kirjoitustyön ohella bändihommia, joiden läpimurto on jäänyt toistaiseksi tapahtumatta.
Menestyksekkäästä soolourastaan Hanoi Rocksin lisäksi tunnettu Michael Monroe vieraili Cityn päivässä tiistaina. Miken yhtye lähtee 4 konserttisalin kiertueelle, joilla odottelee ennen kokematon yllätys. Lisäksi uusi albumi päätyy hyllyihin ensi vuoden alussa. Haastattelussa kuulimme paljon asiaa, pari huuliharppusooloa ja/mutta kysymys herran tämän hetkisistä musiikillisista suosikeista aiheutti jopa sekunnin kestävän tuumaustauon.