Radio Cityn Päivä

10 - 14 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei kiirehditä. Ajankohtaiset ja muuten vain kiinnostavat ilmiöt tuntuvalla määrällä rockmusiikkia, johon suhtaudutaan asiantuntevasti ja intohimoisesti.

Akseli Kuhalampi

”Paljasjalkainen hiippailija on talomme nuorimpia, vaikka tekikin ensiaskeleensa Citylle jo vuosia sitten”.

”Tarkkailija. Tekee duuninsa pieteetillä. Ymmärtää musiikin ja myös lieveilmiöiden päälle. Kroppa studiossa, sielu Seattlessa – eikä intohimoa musiikkiin tarvitse epäillä. Rentoon olemukseen mahtuu paljon luovaa miettimistä. Ideanikkari, mutta ideat myös toteutetaan”.

”Kuhalampi pidetään täällä kiireisenä myös teknisillä kysymyksillä liittyen kaikkeen mahdolliseen. Oma syy, kun tietää vastaukset

Uusimmat

Akseli Kuhalampi haastatteli Mokoman Marko Annalaa sekä Tuomo Saikkosta yhtyeen uuden levyn tiimoilta. Perjantaina ilmestyvän Ihmissokkelo -albumin lisäksi Cityn päivässä keskusteltiin Annalan uudesta kirjaprojektista.
Popedan keulahahmo Pate Mustajärvi vieraili Cityn päivässä Kuhiksen haastattelussa. Paten vuotta värittävät uusi tarinapohjainen soololevy sekä keväinen teatterisalikiertue. Keskustelua riitti myös uudesta Matkani varrelta -kirjasta.
Lordi julkaisi 31.1. kymmenennen studioalbuminsa Killection, joka on fiktiivinen kokoelma-albumi siitä, miltä bändin "best of" voisi kuulostaa, jos se olisi aloittanut jo 70-luvulla. Samalla pureuduttiin myös 14 vuoden takaisen Euroviisuvoiton syvimpään olemukseen. Seuraileeko esimerkiksi Mr. Lordi UMK:ta lainkaan?
Kotiteollisuuden laulaja-kitaristi-lauluntekijä Jouni Hynynen on viime ajat keskittynyt soundiltaan kevyempään sooloprojektiinsa Maanalainen armeija, jonka ensimmäinen albumi on kuunneltavissa 31. tammikuuta. Hynynen vieraili Cityllä asian tiimoilta.