Radio Cityn Päivä

10 - 13 Akseli Kuhalampi

Radio Cityn Päivä

Päivässä ei turhaan kiirehditä asioiden edelle. Planeetan kovimman rockmusiikin ohessa kuulet mitä on syytä soittaa tarkalleen kyseisenä päivänä, sekä 1200-listan sija aukeaa aina klo 12 jälkeen. Istu pöytään.

Akseli Kuhalampi

”Paljasjalkainen hiippailija on talomme nuorimpia, vaikka tekikin ensiaskeleensa Citylle jo vuosia sitten”.

”Tarkkailija. Tekee duuninsa pieteetillä. Ymmärtää musiikin ja myös lieveilmiöiden päälle. Kroppa studiossa, sielu Seattlessa – eikä intohimoa musiikkiin tarvitse epäillä. Rentoon olemukseen mahtuu paljon luovaa miettimistä. Ideanikkari, mutta ideat myös toteutetaan”.

”Kuhalampi pidetään täällä kiireisenä myös teknisillä kysymyksillä liittyen kaikkeen mahdolliseen. Oma syy, kun tietää vastaukset

Uusimmat

30 vuotta täyttelevä The 69 Eyes julkaisee syksyllä 13.9. tulevan albuminsa West End. Lisäksi bändillä riittää keikkoja Suomessa vasta loppuneen Yhdysvaltain kiertueen jälkeen. Kuuntele yltä vierailu, sekä alta uusi single '27 & Done' videon kanssa.
Saku Vuori käytti Gibbonsin kitarassa suomalaista kelomäntyä.
Saku Vuori, eli Vuorensaku on jyväskyläläinen, oman mallistonsa omaava kitaranrakentaja, jolta on tehnyt tilauksia niin kotimaiset, kuin ulkomaisetkin nimet. Paljonko kuluu aikaa tehdä yksi sähkökitara käsityönä? Mitä erikoislaatuista kitaran rakentamiseen saa Suomesta, mitä ei kaikkialta maailmaa? Tässä vierailu kokonaan podcastina.
ZZ Top saapuu Suomeen 4. kesäkuuta.