Radio Cityn Liigalauantai

Eero Heinonen

Radio Cityn Liigalauantai

Eero Heinonen

“Eero. Hanska-Eero. Jokainen voi vetää omat johtopäätökset mistä nimi tulee”.

“Eero on rauhallinen persoona, mutta puhetulva iskee, kun aiheeksi ottaa urheilun”.

“Urheilusta puheenollen. Eero on mies joka tietää lähestulkoon kaiken Englannin valioliigasta. Eero tykkää selkeästi punaisesta, koska suosikkijoukkue on ManU ja jääkiekossa HIFK. Sen lisäksi, että Eero tietää kaiken jalkapallosta, hänellä pysyy pallo jalassa. Jos siinä on naru…”

“Räväkän urheilumiehen sydän sykkii myös rock-musiikille ja tämä samenttiääni odottaa myös pian syntyvää perheenlisäystä”.

Uusimmat

HPK voitti ottelun puhtaasti 0-4.
Helsinki Seagulls ei päästänyt Salon Vilpasta yllättämään itseään Kisahallin 1151 katsojan edessä Korisliigan kamppailussa sunnuntaina 1.10. Vahvan avauspuolikkaan pelannut kotijoukkue piti Vilppaan vajaamiehisen hyökkäyksen kurissa matkalla hienoon 78-72 (40-31) –voittoon. Radio City ja Petra Piipari mukana pelissä, studiossa Pasi Purmonen ja haastattelussa Sami Hedberg. Seuraavaan kerran Radio City ja Seagulls suoraan Kisahallista 28.12 kun lokkeja vastaa astelee Espoo United.
Radio Cityn juontaja Petra Piipari piti yhteiskuvan ottamisen yhteydessä tapahtunutta välikohtausta huvittavana.
Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna Radio Cityllä vietetään Kiss-viikonloppua. Pääset koko viikonlopun ajan fiilistelemään Kissiä parhaiden biisien, isoimpien fanien ja tykeimpien julkkisvieraiden kanssa.