Kuva: AOP

Kiss-tähti Paul Stanley yllätti radiokaunottaren ronskisti - "Hän nosti kädellä rintojani"

05.05.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Radio Cityn juontaja Petra Piipari piti yhteiskuvan ottamisen yhteydessä tapahtunutta välikohtausta huvittavana.

Legendaarinen rock-yhtye Kiss konsertoi eilen torstaina Helsingissä Hartwall Arenalla. Tuhansien innokkaiden keikkakävijöiden joukossa oli myös Radio Cityn juontaja Petra Piipari, joka oli paikalla tekemässä Radio Cityn suoraa Kiss-etkolähetystä. Ennen keikkaa bändi otti kuvausseinän edessä yhteiskuvia keikkavieraiden kanssa, Cityn kilpailuvoittajien lisäksi myös Piipari pääsi yhteiskuvaan yhdessä Bauer Median sosiaalisen median tuottajan Riikka Hagelinin kanssa.

Pikainen tapaaminen bändin jäsenten kanssa sai yllättäviä käänteitä kuvan ottamisen jälkeen, kun bändin laulaja Paul Stanley kiinnitti enemmänkin huomiota radiojuontajaan. 

Kiss-bändi, Riikka Hagelin (vas.) ja Petra Piipari (oik.) (kuva: Kiss official)

- Meidät ohjattiin Riikan kanssa kuvaan ja Paul Stanley veti minut heti kiinni itseensä. Hän kumartui kurkkimaan kaula-aukostani sisään. Ehkä se oli vähän liiankin antoisa. Sitten hän nosti käsivarrellaan rintojani ylöspäin ehkä parempaa näköalaa hakien. Hetken hän siinä kurkki olkani yli, Piipari kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Piiparin mielestä tilanne oli huvittava, koska bändiläiset pelleilivät jokaisen kuvattavan kohdalla omalla tavallaan. Joidenkin kuvattavien kohdalla bändiläiset tekivät nyrkkeilyliikkeitä ja joidenkin kanssa heristeltiin sormea. Piiparin kohdalla huumoria haettiin kaula-aukosta.

Kun naiset olivat poistumassa kuvaustilanteesta, Stanley vielä puristi häntä vyötäisiltä. Samassa kuvassa poseerannut Riikka Hagelin ei nähnyt kopelointitilanteessa huumoria.

- Kaikki minua lukuun ottamatta vaikuttivat tilanteessa oikein tyytyväisiltä. En hyväksy koskettelua keneltäkään, vaikka olisi kuinka stara tahansa, Hagelin sanoo.

Hagelin sai itsekin osansa Kissin roiseista otteista. Hän sai erikoista huomiota osakseen bändin basistilta Gene Simmonsilta, kun naiset ohjastettiin kuvausseinän eteen.

- Gene tarttui minua hiuksista ja kevyesti kiskaisi, joten jäin siihen hänen eteensä. Ei tämä tukistaminen minua haitannut, enemmänkin nauratti, Hagelin kertoo.

Petra Piipari Radio Cityn Viikonlopussa lauantaisin klo 12.

Lue myös: Suomalaisen luksuskellopajan työntekijöillä ikimuistoinen päivä - KISS-tähti asteli sisään!

Radio City ja Voice.fi kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat