Klassikoiden Kullankaivajat Ville Kinaret ja Sami Yaffa

Klassikoiden Kullankaivajat

Ville Kinaretin ja Sami Yaffan luotsaama Klassikoiden Kullankaivajat on Radio Cityn uusi musiikkiohjelma, jossa matkustetaan ympäri maailman kaikkein pyhimpiin rockkaupunkeihin. Kuudessa jaksossa käydään läpi kuuden eri kaupungin kulttiklassikoita ja kaivetaan esiin rockhistorian merkittävimmät kappaleet. Merkittävimmät kappaleet eivät välttämättä ole olleet kaikkein myydyimpiä hittejä vaan tienraivaajia muulle genrelle. Kun puhutaan rockhistoriasta, Sami Yaffa lukeutuu maailman parhaisiin kertojiin. Sen lisäksi että Sami tuntee rockbiisit, hän tuntee myös niiden kuuluisat tekijät. Klassikoiden Kullankaivajat rakentuu Samin muistoihin ja tarinoihin maailman vaikuttavimmista biiseistä ja niiden synnyinkaupungeista.

Klassikoiden Kullankaivajat Radio Cityn illoissa maanantaisin klo 18-20. Uusinta keskiviikkoisin klo 18-20.

Uusimmat

The History of Rock’n Rollin finaalijaksoa hallitsee sentimentaalinen tulevaisuuden toivo sekä omituinen pikkukaupunki luoteis-Yhdysvalloista. Joka maanantai klo 18 uusi Klassikoiden Kullankaivajat jakso – ja uusinta keskiviikkoisin samaan aikaan.
Klassikoiden kullankaivajat palaa ensi viikolla eetteriin uusin jaksoin.
Kaupungin juomavedessä on pakko olla jotain. Emme tiedä mitä, mutta jotain, koska sen verran häiriintyneitä bändejä Detroitista on siinnyt. Annetaan puheenvuoro tällä kertaa syrjityille, sorretuille, vihaisille ja oman tiensä kulkijoille.
Freak show lavalla ja yleisössä. Japani on musiikkikulttuuriltaan todennäköisesti maailman häiriintyneintä kolkkaa. Mitkä yllättävät bändit vetää Japanissa stadioneita vaikka olisivat muualla pieniä bändejä ja millä tavalla Japanin sekopäisyys ilmenee. Nousevan auringon outo tarina ja maailman parasta musaa.