Kuva: AOP

Rangers-tähti loukkaantui - katso video karmeasta törmäyksestä

21.11.2016 19:00 - Mikko Räsänen

New York Rangersin ruotsalaishyökkäjä Mika Zibanejad joutuu pitkälle sairauslomalle.

New York Rangers kärsi eilisessä ottelussa todella pahan menetyksen, kun joukkueeseen täksi kaudeksi hankittu ruotsalaishyökkääjä Mika Zibanejad loukkaantui ja kiidätettiin sairaalaan. Zibanejad kaatui kamppailutilanteessa ja liukui kovalla vauhdilla päin laitaa. Hänen toinen jalkansa jäi törmäyksessä laitaa vasten niin huonoon asentoon, että hyökkääjän pohjeluu katkesi. 

Loukkaantumisesta julkaistiin video, jonka hidastuksesta näkee, miten jalka murtuu. Herkkien katsojien kannattaa ohittaa video, muut voivat katsoa sen alta. 

Zibanejad hankittiin New Yorkiin täksi kaudeksi Ottawa Senatorista kaupassa, jossa toiseen suuntaan matkasi Derrick Brassard. Ruotsalainen on ollut odotetun tehokas, sillä kauden ensimmäisissä 19 ottelussa hän on tehnyt 5+10=15 pistettä. Nyt Zibanejadille tulee pitkä tauko, sillä vamman arvellaan pitävän hänet poissa kaukaloista 6-8 viikkoa. 

Vaikka Zibanejad loukkaantui, oli hänellä onnea, ettei tilanteessa käynyt vieläkin pahemmin. Suomalaisittain on liiankin hyvin muistissa Joni Pitkäsen kova kohtalo. Pitkäsen kiekkoura päättyi loukkaantumiseen, kun hän liukui päin laitaa niin lujaa, että hänen kantapäänsä halkesi. Pitkänen yritti paluuta kaukaloon parin vuoden tauon jälkeen, mutta jalka ei enää kestänyt pelaamista ja nyt hänen uransa lienee ohi. Alla on video tuosta synkästä hetkestä, joka päätti lahjakkaan suomalaispelaajan uran aivan liian aikaisin. 

Lue myös: Nyt putosi siirtopommi - Kärpille supervahvistus NHL:stä!

Kilpailut

Uusimmat