Kuva: Fotolia

Lääkäri tyrmää maailman pisimmän peniksen valheena: "Esinahka polviin asti, muuten 16-18-senttinen"

05.01.2018 16:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 2 003 kertaa

Lääkärin mukaan miehen penis ei oikeasti ole puolimetrinen.

Vuosi sitten maailma kohahti, kun tiedotusvälineet kirjoittivat meksikolaisesta Roberto Esquivel Cabrerasta. Syy oli se, että mies väitti omaavansa maailman pisimmän peniksen. Hänen mukaansa hänen peniksellään on pituutta peräti 48,2 senttimetriä. Mies sanoi jättimäisen sukuelimen estävän hänen työntekonsa ja myös seksin harrastamisen. Voit katsoa kuvia miehestä tästä linkistä. Huomioi, että kuvat eivät sovellu herkimmille.

Uutisoinnin yhteydessä levisi myös peniksestä tietokonekerroskuvauksella otettu kuva. Sitä pidettiin todisteena miehen väitteiden totuudenmukaisuudesta. Nyt eräs lääkäri on analysoinut kyseistä kuvaa, ja hän väittää Esquivel Cabreran valehtelevan peniksensä pituudesta.

Lääkäri Jesus Pablo Gil Muron mukaan suurin osa peniksen pituudesta tulee esinahasta.

- Tietokonekerroskuva näyttää vain, että siinä on erittäin suuri esinahka. Se ulottuu melkein polveen asti. Itse penis on pituudeltaan noin 16-18 senttimetriä häpyluusta mitattuna. Näin ollen penis ei ulotu koko esinahan mitalle. Loput kudoksesta on esinahkaa, verisuonia ja jonkin verran tulehtunutta ihoa. Hän oli pakkomielteinen peniksen pituuden suhteen, lääkäri sanoo.

Valehtelusta miestä syyttää myös mies, joka tähän mennessä on tunnettu maailman toisiksi pisimmän peniksen haltijana. Jonah Falcon on ilmaissut epäilyksensä This Morning -tv-ohjelmassa.

- Ei hänen peniksensä ole 48-senttinen. Lääkärit ovat tämän todenneet ja sanoneet, että miehellä voisi olla normaali seksielämä, jos hänet ympärileikattaisiin. Olen ymmärtänyt, että mies on venyttänyt esinahkaansa jatkuvasti, mutta penis on normaali sen alla. Se on naurettavaa, ja hän on mielestäni jotenkin epätoivoinen, Falcon kommentoi.

Falcon väittää, että hänen peniksensä on erektiossa 34 senttimetriä pitkä.

Lue myös: Miehen seksisessio meni pahasti pieleen - 10 palomiestä auttoi irroittamisessa

Lähde: LADbible

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat