Kuva: Fotolia / Facebook

Nainen lensi Suomesta Britteihin oudon matkatavaran kanssa: 18-kiloinen Iron Maiden -kakku!

10.11.2016 09:21 - Senni Loikala - Luettu 433 kertaa

Kotimainen Iron Maiden -kakku maistuisi varmasti sinullekin?

Jos tahdot tarjota kylään tulleille kavereillesi makuelämyksen tyylillä, kannattaa sinun hankkia Iron Maidenin tunnushahmoa Eddietä esittävä näköiskakku.

Kyseinen kakku tulee varmasti olemaan menestys myös juhlissasi, sillä se pääsi jaetulle kultasijalle kovatasoisessa Cake International -kakkukilpailussa viime viikonloppuna Birminghamissa, Englannissa.

Suomalaisittain kiinnostavaa voitossa on se, että kakun tekijä, kondiittori Melinda Palfalvai asuu Uudessakaupungissa. Hän pitää siellä konditoriaa ja matkusti Englantiin viemään tekemänsä Eddie-kakun mukaan kisaan. Jälkeenpäin ei voi sanoa muuta kuin, että kannatti!

Eddie päihitti 1300 kakkua

Palfalvai julkaisi viime lauantaina Facebookissa päivityksen, jossa hän iloitsi yllätyksenä tulleesta voitosta. ”Kultaa tuli!!!”, hän kirjoitti. Ilta-Sanomien mukaan kilpailussa oli mukana 1300 erilaista kakkua, jotka Palfalvain 18-kiloinen Iron Maiden -kakku syrjäytti.

Suurin kiitos miehelleni, joka ei päästänyt minua kääntymään ovelta takaisin, kun kannoimme kakkua sisään muiden joukossa”, kondiittori jatkoi.

Katso alta kuva Iron Maidenin Eddie-tunnushahmoa esittävästä voittajakakusta. Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Iron Maidenin juliste kiellettiin Liettuassa - liian pelottava lapsille

Lue myös: Iron Maidenin Adrian Smith: "Bändillä on edelleen paljon nuoria faneja"

Kilpailut

Uusimmat