Kuva: Fotolia / YouTube

Kiinalainen oluttehdas väärensi Suomessakin tunnettua olutta - video tekotavasta iljettää

31.05.2017 11:45 - Senni Loikala

Pienessä kiinalaistehtaassa väärennettiin laittomasti ja erittäin epähygieenisesti Budweiser-merkin oluita.

Netissä leviää kiinalaiselta oluttehtaalta kuvattua videomateriaalia, jossa nähdään uskomattoman epähygieeninen tapa täyttää tölkit oluella ennen juomien lähtemistä myyntiin.

Videolla nähdään, kuinka työntekijät upottavat paljain käsin tyhjät, auki olevat tölkit olutta täynnä olevaan astiaan. Kun tölkki nostetaan astiasta, on se täynnä olutta, jolloin tölkki on valmis suljettavaksi. Tekotapa on erittäin epähygieeninen, sillä työntekijöiden käsissä olevat epäpuhtaudet ovat suoraan tekemisissä oluen kanssa.

Mashable-sivuston mukaan video on kuvattu pieneltä Etelä-Kiinassa sijaitsevalta oluttehtaalta, jossa valmistettiin väärennettyjä Budweiser-oluita. Budweiser on amerikkalaisen panimon olutmerkki, jonka oluita myydään myös Suomessa. Kyseisiä väärennettyjä oluita ei mitä varmemmin ole päätynyt Suomeen.

Paikallisten lähteiden mukaan tehdas lähetti baareihin ja yökerhoihin myyntiin 600 000 pakkausta väärennettyjä Budweiser-oluita kuukaudessa. Tiedossa ei ole, kuinka pitkään tehdas ehti valmistaa laitonta tuotetta.

Katso alta netissä puhuttava videomateriaali. 

Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Suomalaismarkettien salaattibaarien hygieniaa tutkittiin – tulokset hirvittävät

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat