Kuva: Hero

IS: Rocky-elokuvaan haetaan näyttelijää Suomesta - täytätkö hakukriteerit?

10.10.2017 13:08 - Anna Hopi

Rooliin etsitään viikingin näköistä miestä.

Tulevaan Rocky-elokuvaan haetaan näyttelijää Suomesta. Asiasta tiedotti Twitterissä nyrkkeilypromoottori Markus Lammi, joka kertoi, että Suomesta tai Skandinaviasta haetaan tällä hetkellä nyrkkeilijää tai mahdollisesti kamppailu-urheilijaa suureen elokuvatuotantoon Hollywoodiin. Kyseessä on uusi Rocky-elokuva, joka kantaa nimeä Creed 2.

Michael B. Jordan näyttelee elokuvassa Rocky-elokuvista tutun hahmon Apollo Creedin poikaa. Lammi kertoo Ilta-Sanomille saaneensa yhteydenoton brittiläisestä agenttitoimistosta, joka on ollyt yhteydessä häneen ja moneen muuhunkin promoottoriin asiasta. Toimisto etsii näyttelijää Ivan Dragon pojan rooliin.

– He etsivät 20–25-vuotiasta vähintään 190-senttistä ikään kuin viikingin näköistä ottelijaa. Jos mietitään Dragoa, niin hänellähän on korkeat poskipäät ja jykevä leuka. Olen laittanut muutaman nimen eteenpäin Suomesta ja muista ottelijoista, jotka ovat minun kauttani täällä otelleet, Lammi kertoo lehdelle.

Tuleva elokuva on Rocky-elokuvasarajn kahdeksas elokuva. Elokuvan kohtausten harjoittelu alkaa marraskuussa ja kuvaukset starttaavat ensi vuoden puolella Yhdysvalloissa.

(kuva: AOP)

Lähde: IS.

Lue myös: Treenaa kuin Rocky! Rankka kuntoiluvideo opettaa miten

Kilpailut

Uusimmat