Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä rahaa lehmänlannalla - katso miten

01.06.2018 12:00 - Reija Saarinen - Luettu 1 483 kertaa

Radio Cityn kesätempauksessa bingoa pelataan lehmänlannan avulla.

Tänä kesänä sinulla on mahdollisuus tehdä lehmänlannasta rahaa, sillä Radio City tuo taajuudelleen lehhmänlantabingon, jonka voittaja siis vuolee sonnasta rahaa.

Kilpailun periaate on yksinkertainen, ympäristöystävällinen ja eläinten ystävien hyväksymä. Radio Cityn nimikkolehmä Madonna ulkoilee aitauksessaan ja alue on jaettu 16 ruutuun. Kun luonnollinen tarve iskee Madonnaanen päivän ensimmäistä kertaa, hän merkitsee yhden ruudun. Oikein veikanneiden kesken arvotaan voittaja, joka tienaa 500 euroa lomarahaa.

Kilpailutulos mitataan päivän ensimmäisestä läjästä kahtena perjantaina, 8.kesäkuuta ja 15. kesäkuuta. Tuomarina toimiva, entinen vapaaottelija ja omaa tosi-tv -sarjaansa tähdittänyt Mika Ilmén käy perjantaiaamuna tarkistamassa virallisesti, mihin ruutuun tuotos on tulostettu ja tulkitsee samalla mahdolliset rajatapaukset.

- Valitukset käsitellään kehässä ja lehmän satakerran toimintaa ei kyseenalaisteta, toteaa tuomari mahdollisista soraäänistä ja reklamaatioista.

- Monissa tilanteissa tuomaria haukutaan paskaksi, mutta otan kunnianosoituksena mahdollisuuden olla ainoa, aito ja oikea paskatuomari, jatkaa Ilmén.

Radio Cityn päällikkö Jani Rajalinin mukaan tempaus sai alkunsa edellisestä hulluttelusta.

- Edellisen kerran hulluttelimme tekemällä silloisesta juontaja-Mikostamme kuukaudeksi isän hankkimalla hänelle robottivauvan, joka reagoi hoidon tasoon. Saimme kakkaa niskaan mielensäpahoittajilta, joten ajattelimme että tällä kerralla keskitymme siihen ihteensä. Nyt kukaan ei voi loukkaantua, koska taajuudelta tulee kaikkien osapuolten kirjoissa liikuttavan yksimielisesti täyttä sontaa, Rajalin toteaa.

Mukaan lähti myös Zmarta, jonka mukaan yhtyestyöhön lähdettiin, koska erottuminen kannattaa.

- Konsepti oli todella innovatiivinen ja toi myös yrityksen sisäisissä keskusteluissa hymyn työntekijöidemme huulille. Olemme käyttäneet markkinoinnissa hyvin erilaista lähestymistapaa kilpailijoihimme verrattuna erottuaksemme muista. Haluamme hassutella samalla, kun muistutamme ihmisiä toimimaan fiksusti raha-asioissa. Tähän strategiaan Lehmänlantabingo sopii myös erinomaisesti.

Juontajat Janica Saxelin ja Teemu ”Pastori” Potapoff kertovat lannanhajuiset tulokset tuoreeltaan Radio Cityn perjantaiaamuissa ja onnellinen oikein veikannut voittaja nettoaa 500 euroa lomarahaa. Kilpailuun on helppo osallistua ilmoittamalla numero yhden ja kuudentoista välillä Radio Cityn verkkosivujen kautta sekä omat, GDPR -asetusten mukaiset yhteystiedot.

Radio City ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat