Kuva: All Over Press

South Parkia on esitetty jo 24 vuoden ajan, saa jälleen jatkoa - yksi tv-historian rahakkaimmista diileistä

07.08.2021 11:15 - Senja Rapila

South Parkin ensimmäiset jaksot esitettiin vuonna 1997. Nyt uusimman diilin myötä South Parkin tarina jatkuu vuoteen 2027 asti.

South Park -sarjan luojat Matt Stone ja Trey Parker ovat tehneet yhden tv-historian rahakkaimmista diileistä ViacomCBS Inc.:in kanssa, uutisoi Bloomberg. Sopimuksen myötä suosikkisarja tulee jatkumaan vielä vähintään vuoteen 2027 asti. Tulevien vuosien aikana tullaan näkemään kuusi uutta tuotantokautta.

Kuten jo aiemmin mainittiinkin, kyseessä on yksi tv-historian rahakkaimmista diileistä, nimittäin Stone ja Parker tulevat saamaan siitä yli 765 miljoonaa euroa.

Jotta katsojat saavat rahalle vastinetta, sarjan tekijät aikovat tehdä satiirisesta animaatiosarjasta lisäksi 14 elokuvaa seuraavan kuuden vuoden aikana. Elokuvat tullaan näkemään Paramount+-palvelussa.

- Teimme South Park -elokuvan vuonna 1999, emmekä ole koskaan tehneet toista, sillä sarja on riittänyt meille. Nyt kun olemme vanhempia, elokuvien striimaus vaikuttaa todella lupaavalta, Stone on kertonut Bloombergille.

South Parkista on tehty jo 23 tuotantokautta ja kaksi erikoisjaksoa. Sarja sai ensiesityksensä vuonna 1997 ja se jatkuu edelleen. Sarjaa on siis esitetty jo yli 24 vuotta.

Lue myös: Huippu-dj:lle läimäistiin ikuinen porttikielto Kiinaan - syynä yksittäinen sometykkäys

Lue myös: Kuninkaallisista tehtiin uusi, räävitön animaatiosarja - ensimmäinen traileri julki

Lähde: Bloomberg

Kilpailut

Uusimmat