Kuva: AOP

Gene Simmons kutsui Princeä säälittäväksi - pyytää nyt anteeksi

12.05.2016 10:30 - Iiro Myllymäki

Kiss-solisti myöntää valinneensa sanansa väärin kommentoidessaan Princen kuolemaa.

Kiss-yhtyeen nokkamies Gene Simmons, 66, ei säästellyt sanojaan kommentoidessaan muusikko Princen kuolemaa Newsweek-lehdelle. Nyt Simmons on pahoitellut suorasanaisia kommenttejaan Twitterissä. Princen kuolinsyy on vielä epäselvä, mutta kuolinsyytutkintaa lähellä oleva lähde on paljastanut, että muusikon elimistössä oli kuolinhetkellä reseptillä saatavia kipulääkkeitä. Simmons sanoi Newsweekin haastattelussa Princen kuolleen huumeisiin.

- Mielestäni Prince oli muusikkona kaikkia muita edellä. Hän jätti Michael Jacksoninkin taaksensa. Mutta miten säälittävää, että hän tappoi itsensä. Niin hän teki. Huumeet ja alkoholi aiheuttavat hitaan kuoleman, Simmons sanoi Newsweekille.

Twitter-tilillään Simmons myöntää, ettei ilmaissut itseään oikein kommentoidessaan Princen kuolemaa.

”Pyydän anteeksi. Olen jo pitkään tullut hyvin vihaiseksi siitä, mitä huumeet tekevät riippuvaisten perheille ja ystäville. […] Huumeet ovat tehneet minun elämästäni ja addiktien läheisten elämästä vaikeaa”, Simmons kirjoittaa.

Simmons sanoo, että hänen perheensä oli antanut hänen kuulla kunniansa tämän lausunnoista. Lue Simmonsin koko teksti alta:

Lue myös: Gene Simmons: "Odotan rap-musiikin kuolemaa"

Lähteet: Metro, Newsweek

Kilpailut

Uusimmat