Kuva: Splash

Mikä toi pitkään vihaa ylläpitäneiden Dave Grohlin ja Courtney Loven yhteen? No tissit tietenkin

20.11.2014 17:35 - Nelly Tatti

Aiemmin tänä vuonna järjestetyssä Rock And Roll Hall Of Fame -museoonvihkimisseremoniassa saatiin todistaa epätodennäköinen jälleennäkeminen.

Hole-yhtyeen keulahahmonakin tunnettu Courtney Love sekä Foo Fighters -vokalisti Dave Grohl eivät ole olleet sovussa Nirvanassa Grohlin kanssa vaikuttaneen Kurt Cobainin kuoleman jälkeen. Kaksikko on 20 vuoden aikana ehtinyt tapella ja haastaa toisiansa oikeuteen milloin mistäkin, mutta tänä vuonna he pääsivät vihdoin yhteisymmärrykseen Nirvanalle tarkoitetussa vihkiseremoniassa, kun koko maailma pääsi todistamaan riitapukareiden lämmintä halausta.

Courtney Love kertoo Jimmy Kimmel Show -haastattelussaan, kuinka hän ja Grohl olivat joskus parhaimpia ystäviä, mutta Cobainin kuoleman jälkeen tiet erkanivat. Nyt he ovat kuitenkin päässeet jatkamaan siitä mihin joskus jäivät.

- Juttelimme eräänä iltana, ja keskustelumme ajautui erään näyttelijättären rintoihin. Olimme molemmat nähneet ne, ja kun kyseinen näyttelijä oli vielä 20-vuotias, olivat kyseiset rinnat eräät seksikkäimmistä Hollywoodissa siihen aikaan, Love muistelee.

Lähde: NME


Kilpailut

Uusimmat