Kuva: All Over Press

Dee Snider: MTV oli syy bändimme menestykseen

24.11.2014 13:52 - Nelly Tatti

Twisted Sister-vokalisti Dee Snider kertoo, että bändin menestys tuli shokkina.

I Wanna Rock ja We're Not Gonna Take It -hiteistään tunnettu 80-luvulla räjähdysmäiseen menestykseen yltänyt yhtye Twisted Sister kiittelee MTV:tä julkisuudestaan. Yhtyeen vokalisti Dee Snider ihmettelee edelleen ihmisten reaktiota bändiin alkuaikoina.

- Olihan se shokki. En koskaan kuvitellut olevani bändissä, joka olisi tunnettu ympäri maailmaa tai, että meillä olisi edes hittisinglejä. Mutta sitten kuvioihin tuli MTV, joka etsi näyttäviä bändejä ja otti musiikkivideomme kanavan soittoon.

Laulaja kertoo myös negatiivisista kokemuksistaan rock-yhteisössä. Miestä muunmuassa pilkattiin anti-hedonismista, sillä mies ei halunnut elää perus rokkikukon elämää, vaan käänsi päänsä huumeille, alkoholille ja irtosuhteille. Snider käytti ajan mielummin kuntoiluun, ja on ollut naimisissa saman naisen kanssa jo 38 vuotta.

- Olin muukalainen rock 'n roll-yhteisössä. Muut katsoivat minua ihmetellen, että mikä ongelmani oli, ja yritin selittää, että eihän tätä duunia tehdä vain 30-vuotiaaksi. Haluan tehdä tätä vielä 90-vuotiaana!

Lähde: ClassicRock


Kilpailut

Uusimmat