Kuva: Splash

Iggy Pop ei näytä väsymisen merkkejä - levyttänyt jo uusia kappaleita

02.11.2016 11:15 - Mika Parikka

Suomessa viime kesänä vieraillut Iggy Pop, 69, ei näytä väsymisen merkkejä. Miehellä on jo suunnitelmia uuden levyn varalle.

Punk-ikoni Iggy Pop, 69, julkaisi edellisen albuminsa Post Pop Depressionin viime maaliskuussa. Silti veteraanilla on jo uusi soppa hämmentymässä. Jotkut saattoivat kuvitella, että Josh Hommen kanssa tehty Post Pop Depression jäisi herran viimeiseksi.

Pop myönsi Entertainment Weeklylle, että hän on edelleen kiinnostunut tekemään erilaisia yhteistöitä. Hän nauhoittanut musiikkia jopa jo nyt, vasta puoli vuotta viimeisimmän albumin jälkeen:

"Olen sittemmin levyttänyt viisi kappaletta. Mutta ne eivät olleet sellaisia kappaleita, että minulla olisi ollut jotain sanottavaa. Minulle vain soitettiin ja kysyttiin, että haluaisinko tehdä vokaalit jonkun kanssa. Enemmän siis vierailijana. Teen mieluummin sitä hetken aikaa. Pidän ihmisistä, joiden kanssa olen levyttänyt, mutta en voi kertoa keitä he ovat", Pop kertoo.

Iggy Popin viimeisimmällä albumilla mies teki yhteistyötä Josh Hommen lisäksi esimerkiksi Arctic Monkeysin rumpali Matt Heldersin kanssa. Seuraavat yhteistyöt voivat pitää sisällään siis käytännössä mitä tahansa.

Uutta levyä odotellessa!

Lähde: Entertainment Weeklylle

Lue myös: Remun villit Hurriganes-vuodet: Bändin jätkät suutelivat fanityttöjä tyttöystävien edessä

Lue myös: Ozzy Osbourne legendaarisesta hittibiisistä: "Pelottavin kappale, mikä on koskaan tehty"

Uusimmat