Yöstä irtisanottu basisti ihmettelee yllätyspotkuja

15.12.2016 15:43 - Anna Hopi

Yön riveissä tapahtui 35-vuotisjuhlakiertueen päätteeksi isoja mullistuksia.

Yö-yhtye antoi juuri potkut kahdelle jäsenelleen juhlakiertueen jälkeen. Basisti Jukka Sakari "Jay" Lewis ja kitaristi Asko "Daffy" Terävä saivat lähteä yhtyeestä. Päätöksen teki yhtyeen nokkamies Olli Lindholm, joka kertoi Iskelmälle ottavansa täyden vastuun päätöksestään.

Lewis kommentoi omilla Facebook-sivuillaan potkujen saamista tunteikkain sanakääntein.

- Muutoksen tuulet puhaltavat nyt todella rajusti. Saimme Daffyn kanssa potkut Yöstä onnistuneen 35-vuotisrundin jälkeen, melko tuntemattomista syistä. Toivottavasti muut Yön jäsenet saavat mieluisamman joululahjan. Silti muutos on useimmiten hyvästä jos se tapahtuu ketään vahingoittamatta. Tällä kertaa näin ei ikävä kyllä tapahtunut. Kiitokset kaikille teille keikoilla kävijöille, jotka olette kannustaneet minua ja Daffya Yö-uramme aikana. Nyt se on ohi, kirjoittaa Lewis Facebook-sivuillaan.

Daffy ehti vaikuttaa Yö-yhtyeessä vuodesta 2000 lähtien. Tätä ennen hän soitti muun muassa yhtyeissä Nuket ja Hangover. Jay Lewis puolestaan soitti Yö-yhtyeessä bassoa vuodesta 1999.

Olli Lindholm kertoi aikaisemmin Iskelmälle, että suunnittelee Yön 40-vuotisjuhlaa olympiastadionille. Tämä keikka tullaan kuitenkin mitä ilmeisimmin tekemään uudistuneella kokoonpanolla.

Lue myös: Olli Lindholm lupaa: "Yön 40-vuotisjuhlat ovat olympiastadionilla"

Lue myös: Yö erotti kitaristin ja basistin - näin Olli Lindholm kommentoi

Kilpailut

Uusimmat