Kuva: AOP

Stam1na-solisti kehuu Kasmiria: Helvetin taitava jätkä

22.01.2015 13:30 - Eeva Rajala

Stam1na on ehdolla neljässä eri kategoriassa Emma Gaalassa, mutta metallimusiikin lisäksi yhtye on kiinnostunut muidenkin genrejen artisteista. 

Stam1nan jäsenet toki pitävät metallialbumi-kategorian yhtyeistä, mutta kaikkien ehdokkaiden joukosta löytyy muitakin artisteja, jotka kiinnostavat.

- Ihan vakavasti ottaen tuo Kasmir-homma on ollut sellainen. En tiedä, on jätkä tehnyt aiemmin musiikkia muille, mutta jos tämä on nyt hänen ikään kuin debyytti Suomen musiikkiskenessä, niin aika helvetin taitava jätkähän tuo taitaa olla. Hyvää materiaalia omasta mielestäni, solisti Antti Hyyrynen kertoo Radio Citylle.

Kasmir tunnetaan erityisesti Vadelmavene-kappaleestaan. Kasmir pokkasi kuusi Emma-ehdokkuutta.

Stam1nan soolokitaristi Pekka Olkkonen pitää erityisesti Haloo Helsingin uudesta levystä. Basisti Kai-Pekka Kangasmäki listaa Emma-ehdokasartisteista ja -yhtyeistä suosikeikseen myös Haloo Helsingin sekä Palefacen.

Stam1na on ehdolla Vuoden yhtyeeksi sekä virallisessa kategoriassa että yleisöäänestyksessä. Lisäksi Stam1nan SLK on ehdolla Vuoden metallialbumiksi ja Panzerfaust-video parhaaksi musiikkivideoksi.

Emma Gaala järjestetään perjantaina 27. helmikuuta.

Kilpailut

Uusimmat