Kuva: AOP

Rock-legendojen outo sanasota: "Rolling Stones on huonompi kuin me!"

02.03.2017 07:30 - Mikko Räsänen

Aerosmithin ja Rolling Stonesin välillä ei tuoreiden kommenttien perusteella ole molemminpuolista kunnioitusta.

Hiphop-maailmassa on tavallista, että artistien välillä on riitoja eli rivalryja, joissa osapuolet heittävät avoimesti lokaa toistensa niskaan. Rock-piireissä vastaava on harvinaisempaa. Siksi onkin erikoista, että nyt on nähty rock-riita, jossa vastakkain ovat kaksi maailman suurimpiin kuuluvaa yhtyettä: Aerosmith ja Rolling Stones. Ensimmäinen kivi on heitetty Aerosmith-leirissä, sillä Aerosmith-rumpali Joey Kramer antoi Classic Rockin haastattelussa tylyjä kommentteja Rollareista.

- Ensinnäkin mitä Aerosmithiin tulee, niin tuolla ei ole muita vastaavia bändejä, jotka olisivat olleet olemassa lähes 50 vuotta, ja joissa on yhä samat viisi muusikkoa kuin aloittaessa, Kramer aloittaa.

- Kaikki paasaavat aina, että Rolling Stones sitä ja Rolling Stones tätä. En ole koskaan välittänyt Rolling Stonesista. Heillä ei ole koskaan ollut musiikillisesti mitään annettavaa minulle - varsinkaa rumpupuolella. Stones ei ole alkuperäinen yhtye, enkä välitä heistä. 

- Jos tule Aerosmithin keikalle, he näkisivät meidän soittavan niin paljon paremmin kuin Rolling Stones, että ero on huvittava. Stones ei ole erityisen hyvä livenä.

Kramerilta myös kysyttiin, että näkeekö hän, että tulevaisuudessa voisi nousta uusia rock-yhtyeitä, jotka pystyvät täyttämään stadioneja Aerosmithin kaltaisten legendojen tavoin.

- En näe. Kun nyt tuohon pystyvät yhtyeet lopettavat, niin se on samalla tuon hyvin pitkän aikakauden loppu. Puhun nyt yhtyeistä kuten me, AC/DC ja Van Halen.

Rolling Stones -leiristä ei ole vielä vastattu Kramerin kommentteihin. 

Katso alta livevedot molemmilta yhtyeiltä ja vertaile itse, kumpi bändeistä on parempi.

Lue myös: Päihderiippuvuudesta kärsinyt Aerosmith-legenda: Piilotin kokaiinia rumpuun

Uusimmat