Kuva: AOP

Scorpions Suomeen - Crazy World -kiertue Hartwall Areenalle

18.04.2017 11:00 - Mikko Räsänen - Luettu 1 288 kertaa

Scorpionsin riveissä soittaa nykyään Motörheadin Mikkey Dee.

Scorpions saapuu Suomeen ensi syksynä, kun bändin Crazy World Tour tuodaan Hartwall Areenalle marraskuun lopussa. Vuonna 1991 ilmestynyt Crazy World oli Scorpionsin valtava menestysalbumi. Se sisälsi muun muassa hittisinglet Wind of Change ja Send Me an Angel

Nyt faneilla on mahdollisuus kokea osa tuon 26 vuotta vanhan kiertueen magiasta uudelleen, sillä Scorpions lähtee jälleen Crazy World -kiertueelle. Yhtye kiertää syys-lokakuussa USA:ssa Megadethin kanssa ja saapuu sieltä Eurooppaan. Suomessa keikka järjestetään Hartwall Areenalla 27. marraskuuta.

- Kun Crazy World -albumi ilmestyi 1991, oli kylmä sota juuri päättynyt. Kiersimme ympäri maailmaa ja vaikka meno oli aika villiä, oli ilmassa paljon toivoa siitä, että edessä olisivat rauhallisemmat ajat, laulaja Klaus Meine muistelee Blabbermouthin mukaan. 

- Nyt 26 vuotta myöhemmin asiat tuntuvat taas olevan päivä päivältä hullummin. Joten Crazy World on hyvä nimi tulevalle kiertueellemme. 

Crazy World on ilmeisesti lähinnä nimi, sillä tämän hetkisten tietojen perusteella yhtye ei aio soittaa keikoilla tuota albumia ainakaan kokonaan, koska yhtyeen pitkällä uralla on niin paljon muitakin kappaleita, jotka täytyy saada mahdutettua livesettiin.

Se kuitenkin on varmaa, että Scorpions esittelee tulevilla keikoilla suomalaisille uuden rumpalin. Viime syksynä nimittäin vahvistettiin, että Motörhead-rumpali Mikkey Dee korvaa päihdeongelmista kärsineen James Kottakin bändin vakituisena rumpalina.

Scorpions Crazy World Tour
Hartwall Areena
27.11.2017
Lipunmyynti alkaa 25.4. klo 9 
www.ticketmaster.fi

Lue myös: Scorpions ei ole valmis lopettamaan: Niin kauan kuin Rollarit pystyvät tähän, mekin pystymme

Lue myös: Scorpionsin Matthias Jabs paljastaa: "James Kottak on parhaillaan vieroituksessa"

Kilpailut

Uusimmat