Kuva: AOP

AC/DC-fanien toive toteutui: Brian Johnson esiintyy taas!

16.05.2017 15:22 - Mikko Räsänen

Kuulovaurio uhkasi päättää AC/DC-laulaja Brian Johnsonin uran. Toipuminen on kuitenkin edennyt niin hyvin, että Johnson nousi jälleen lavalle.

AC/DC-yhtyeen laulaja Brian Johnson joutui viime vuonna vetäytymään keikkalavoilta, kun häneltä löytyi kuulovaurio, joka uhkasi tehdä miehestä kuuron. Lääkärit määräsivät Johnsonin lopettamaan keikkailun välittömästi, eikä takuuta toipumisesta ollut. 

AC/DC värväsi uudeksi laulajakseen Axl Rosen ja Johnson vetäytyi hoitamaan terveyttään. Ensimmäiset lupaavat merkit saatiin jo viime syksynä, sillä lokakuussa kerrottiin uusien hoitomuotojen toimineen niin hyvin, että Johnsonin uskottiin voivan palata 6-12 kuukauden kuluttua. Ennuste näyttää pitävän paikkaansa, sillä tuosta on nyt kulunut kahdeksan kuukautta, kun Johnson nousi jälleen esiintymään.

Tuore esiintyminen oli yllätysvierailu Paul Rogersin keikalla. Johnson ja Led Zeppelin -legenda Robert Plant nousivat lavalle esittämään Money (That’s What I Want) -biisin yhdessä Rogersin kanssa. YouTube-taltioinnin perusteella Johnsonin tuttu raspiääni soi totutun hyvin, mikä on omiaan herättämään toiveita, että Johnson nähtäisiin vielä omalla paikallaan AC/DC:n mikrofonin takana. 

Katso alta video Johnsonin yllätysesiintymisestä. 

Lue myös: AC/DC-laulajan kuulo korjautuu? Uusi teknologia voi mahdollistaa paluun lavoille

Lue myös: AC/DC vahvistaa huhut: Axl Rosesta yhtyeen laulaja

Lue myös: AC/DC:n tuotantopäällikkö puolustaa: "Axl Rose ei ole diiva"

Kilpailut

Uusimmat