Kuva: Mikko Räsänen

Skid Row -laulaja sai potkut!

10.04.2015 17:35 - Mikko Räsänen

Skid Row'n ja bändissä 15 vuotta laulaneen Johnny Solingerin tiet ovat eronneet. Osapuolilla on hyvin erilaiset näkemykset tapahtuneesta.

Kuluneen viikon kuuma rock-uutinen on Skid Row'n ja bändissä vuodesta 1999 asti laulaneen Johnny Solingerin (kuvassa) teiden eroaminen. Uudeksi laulajaksi on kiinnitetty TNT-yhtyeestä tuttu Tony Harnell. Laulajanvaihdoksesta on tullut melkoinen soppa, sillä vain pari tuntia ennen kuin Skid Row tiedotti uudesta laulajastaan, julkaisi Solinger tiedotteen, että hän on eronnut Skid Row'sta keskittyäkseen luomaan soolouraa. Skid Row vastasi kertomalla, että Solinger ei eronnut vaan hänet erotettiin.

- Me erotimme hänet. Hänen julkaisemansa tiedote ei ollut aivan totuudenmukainen, Skid Row -basisti Rachel Bolan kertoi Blabbermouthin mukaan.

- Jos hän ei olisi julkaissut tiedotetta, olisimme molemmat osapuolet voineet kertoa, että olemme päättäneet hyvässä yhteisymmärryksessä lähteä eri suuntiin.

Bolan ei halunnut paljastaa tarkkoja syitä siihen, miksi yhtye erotti pitkäaikaisen laulajansa.

- Syyt olivat ilmiselvät. Tien päällä tapahtui asioita, jotka saivat meidät miettimään tätä. En kuitenkaan halua puhua hänestä pahaa, Bolan kertoi.

- Meille tuli vain tunne, että yksi yhtyeen jäsenn ei ole tässä sataprosenttisesti mukana. Meille muille taas Skid Row on erittäin tärkeä asia. Me haluamme jatkossakin tehdä hyviä biisejä ja heittää hyviä keikkoja, ja siksi muutos tarvittiin.

Skid Row esiintyi Radio City South Parki -festivaalilla. Kuvassa Rachel Bolan. (kuva: Mikko Räsänen)

Monet fanit ovat haaveilleet, että Skid Row nähtäisiin joskus alkuperäiskokoonpanossaan, jolloin laulajana olisi bändin menestyslevyillä laulanut Sebastian Bach. Bach on itse vauhdittanut tällaisia huhuja, sillä pari vuotta sitten hän kertoi, että olisi valmis palaamaan Skid Row'n laulajaksi. Bändi ei kuitenkaan halunnut ruokkia noita huhuja. Siksi uusi laulaja oli etsitty valmiiksi ennen kuin Solingerille edes kerrottiin hänen potkuistaan.

- Ihmiset ajattelevat, että alkuperäiskokoonpano tulee palaamaan ennemmin tai myöhemmin. Asia ei kuitenkaan ole niin.

Skid Row -jäsenet ovat tunteneet uuden laulajansa Tony Harnellin uransa alusta lähtien. Kun bändi alkoi miettiä vaihtoehtoja uudeksi laulajaksi, oli Harnell heidän ykkösvaihtoehtonsa. Erityisen vaikutukseen yhtyeeseen teki YouTubeen lisätty video, jossa Harnell esiintyy akustisesti Stryper-yhtyeen Michaelin ja Ozin kanssa.

- Katsoimme esitystä ihaillen. Hänellä oli ääni tallella ja hän näytti coolilta, joten soitimme hänelle, Bolan kertoo.

Katso alta Harnellin esitys, joka teki Skid Row'n jäseniin niin suuren vaikutuksen.

Lue myös: Skid Row ottaa ahdistelijat vakavissaan - Dimebagin kohtalo pelottaa

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat