Kuva: AOP

Whitesnake saapuu Suomeen!

15.04.2015 11:00 - Mikko Räsänen

David Coverdalen luotsaama legendaarinen yhtye esiintyy Helsingin jäähallissa marraskuussa.

Toukokuussa Deep Purple -tribuuttialbuminsa julkaiseva Whitesnake saapuu marraskuussa The Purple -kiertueellaan Suomeen. David Coverdalen luotsaama Whitesnake esiintyy Helsingin Jäähallissa keskiviikkona 11. marraskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa ja Menolipussa maanantaina 20. huhtikuuta.

Whitesnake vietti vielä vuoden 2013 kiertäen ympäri maailmaa Forevermore-levyn tiimoilta, mutta viime vuoden yhtye pyhitti 12. studioalbuminsa työstämiseen. Pitkän työn tulos päästään kuulemaan toukokuussa, kun The Purple Album julkaistaan. Levy tekee tutkimusmatkan David Coverdalen aikaiseen Deep Purple –tuotantoon ja mukana ovat mm. uutta energiaa saaneet Burn, Lady Double Dealer, Soldier of Fortune ja Sail Away. Whitesnaken nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Coverdalen lisäksi kitaristit Reb Beach ja Joel Hoekstra, basisti Michael Devin sekä rumpali Tommy Aldridge.

- Uusi albumi on minun kunnianosoitukseni Deep Purplelle ja mahdollisuudelle, joka minulle annettiin yli 40 vuotta sitten. Yhtye otti minut mukaan mielettömälle matkalle, joka on jatkunut aina näihin päiviin asti ja en voisi kuvitella parempia opettajia. Deep Purple oli ainutlaatuinen ja mahtava koulu musiikin maailmaan. En malta odottaa, että pääsemme soittamaan näitä kappaleita keikoillamme, kertoo David Coverdale.

David Coverdale perusti Whitesnaken vuonna 1978 lähdettyään Deep Purplesta vuonna 1976. Yhtye on tehnyt näyttävän matkan Trouble, Lovehunter, Ready And Willing ja Come An’ Get It -albumien raskaasta bluesrock-poljennosta Slide It In ja vuoden 1987 Whitesnake -levyjen räjähtävään hardrock-soundiin. Bändin levyt ovat nousseet listaykkösiksi Atlantin molemmin puolin ja niiltä löytyvät biisit - kuten Don’t Break My Heart Again, Here I Go Again, Is This Love ja Fool For Your Loving - ovat kaikki laskettavissa klassisen rockin kulmakiviksi. Tulevalla kiertueella Whitesnake soittaa Deep Purple -tribuuttibiisien ohella myös suurimmat hittinsä.

Whitesnake (UK) – The Purple Tour
Ke 11.11.2015 Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT
Myyntiin ma 20.4.2015 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 73,50 / 62,50 / 58,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Menolipusta www.menolippu.fi

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)



Kilpailut

Uusimmat