Kuva: AOP

Linkin Park -laulajan käytös ihmetyttää läheisiä: Osti miljoonahuvilan ennen kuolemaansa

25.07.2017 16:15 - Senja Rapila

TMZ uutisoi, että Chester Bennington osti hulppean talon vain hetki ennen kuolemaansa, joka on hämmentänyt läheisiä.

Linkin Park -laulaja Chester Benningtonin kuolemasta kerrottiin viime viikolla. On varmistunut, että Bennington löydettiin hirttäytyneenä yksityisasunnostaan aiemmin tänä vuonna hirttäytyneen laulaja Chris Cornellin syntymäpäivänä. Bennington oli kuollessaan vain 41-vuotias.

Laulajan käytös on ihmetyttänyt läheisiä, sillä ennen kuolemaansa hän käyttäytyi täysin normaalisti ja puhui tulevaisuudestaan läheisilleen ja bändikavereilleen. Myös muusikko Nikki Sixx kertoi Benningtonin kuoleman tullessa julki, että hän oli vasta kertonut olevansa hyvin onnellinen.

Lisäksi Bennington osti vain kaksi kuukautta ennen kuolemaansa hulppean omakotitalon Los Angelesista. Talo sijaitsee Kaliforniassa, arvostetulla Palos Verdes Estates -nimisellä alueella. Talo maksoi 2,5 miljoonaa dollaria eli noin 2,1 miljoonaa euroa. Bennington hirtti itsensä kyseisessä asunnossa.

Taloudenhoitaja löysi

Poliisi on myös julkaissut hätäpuhelutallenteen, jossa selviää tapahtumien kulku täydellisesti. Kerrotaan, että Benningtonin autonkuljettaja oli ajanut perheen talon pihaan, jonka jälkeen taloudenhoitaja oli tullut ulos asunnosta. Hän kertoi kuljettajalle, että oli löytänyt muusikon asunnosta hirttäytyneenä.

- En ole itse nähnyt häntä, istun autossa. Hänen taloudenhoitajansa tuli luokseni ja sanoi, että löysi hänet (Benningtonin) kuolleena, autonkuljettaja kertoi hätäpuhelussa.

Läheisten lisäksi myös fanit ovat surreet Linkin Park -laulajan kuolemaa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lähde: TMZ, Mirror

Kilpailut

Uusimmat