Kuva: AOP

HIM soittaa viimeisen keikkansa Tavastialla uutenavuotena - liput myyntiin keskiviikkona

07.08.2017 13:00 - Iiro Myllymäki - Luettu 449 kertaa

Rock-bändi päättää uransa perinteiseen uudenvuodenkeikkaan Helsingissä.

Suomalaisen rockin suurbändi HIM päättää pitkän ja menestyksekkään uransa tänä vuonna. Nyt on varmistunut, että viimeinen keikka soitetaan Helsingissä Tavastialla uutenavuotena 31.12 Helldone-festivaalilla. Bändillä on ollut perinteenä esiintyä uutenavuotena kyseisellä legendaarisella keikkapaikalla. Näitä uudenvuodenkeikkoja on bändillä takanaan jo 16.

”Hautaamme HIMin sydämen Urho Kekkosen kadulle, sinne on paras päättää orkesterin maallinen taivallus”, bändin solisti Ville Valo kertoo tiedotteessa.

Liput HIMin viimeiselle keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 9.8. kello 13. Lippuja myy Tiketti, ja ne maksavat 70 euroa palvelumaksuineen. HIMin lisäksi Helldone-festarilla esiintyy Jimsonweed.

HIM lähtee jäähyväiskiertueelle lokakuussa. Kiertue starttaa 23.10. Pohjois-Amerikasta ja kattaa yhteensä 14 maata. Yhtye on 26 vuoden uransa aikana julkaissut kahdeksan studioalbumia ja neljä kokoelmalevyä, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Yhtye on pokannut monia kulta- ja platinalevyjä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Lue myös: HIM-näyttelyn valokuvannut Ville Juurikkala: Bändissä kiehtoo raakuuden ja herkkyyden yhdistelmä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat