Kuva: Mikko Räsänen

Olli Herman ekasta isosta keikasta: Kaikki karvat oli pystyssä ja kuset ja paskat housussa

07.06.2015 00:38 - Reija Saarinen

Reckless Loven yksi mieleenpainuvimmista hetkistä on Lontoossa soitettu Festarikeikka, jossa yleisöä riitti.

Reckless Love on yhtye, jonka ura starttasi  vuonna 2010 ensimmäisen levyn myötä. Tuon ajan muistaa erittäin hyvin myös laulaja Olli Herman, jonka mukaan nopeaa nousua oli välillä käsittämättömän vaikea ymmärtää.

- Vuonna 2010 julkaistiin ensimmäinen levy. Kuukausi sen jälkeen soitettiin neljälletoista maksaneelle asiakkaalle pienessä baarissa Parikkalassa. Saman kevään aikana sitten käytiin ekan kerran Lontoossa. Siellä katsomossa oli jo joku 250 tyyppia ja oltiin vähän , että oho, mies muistelee.

Tuo keikka ei kuitenkaan jäänyt poppoon viimeiseksi Lontoossa.

- Sen keikan jälkeen tuli ilmoitus, että tuutteko esiintymään Downloadiin. Siinä vaiheessa homma oli riistäytynyt jo aika hyvin käsistä. Vedettiin siellä sitten 10 000 ihmisille. Kyllä se oli sellasta, että kaikki karvat pystyssä ja kuset ja paskat housussa, mies nauraa.

Moinen hypetys ja äkkinousu julkisuuteen saattaa aiheuttaa ikäviä seuraamuksia, kuten pissin päähän nousemista. Hermanin mukaan jalat olikin ehkä vähän vaikea pitää maassa.

- Ei siinä oikein pysty pitää. Ei siinä kusi päähän noussu, kun kaikki tapahtu niin äkkiä. Enemmänkin oltiin ketarat ojossa lattialla ja mietittiin, että mitä hittoo nyt tapahtuu. Se keikka sinällään oli hirveetä shaipaa, kun jännitettiin niin paljon.


Kilpailut

Uusimmat