Kuva: AOP

Till Lindemann: Emme tule koskaan näkemään Led Zeppelinin tai Black Sabbathin kaltaisia bändejä

19.06.2015 13:23 - Nelly Tatti

Rammstein-vokalisti avasi sanaisen arkkunsa nykymusiikin tilanteesta.

Ensiviikolla uuden albumin julkaisevan Till Lindemannin näky nykymusiikista ei ole kovin positiivinen. Tuoreessa Rocksverige-sivuston haastattelussa mies kertoi oman mielipiteensä rockmusiikin nykytilanteesta:

- En voi sanoa oikein muuta kuin, etten missään nimessä haluaisi perustaa uutta bändiä nykypäivänä. Ajat ovat muuttuneet. Ennen levy-yhtiöt antoivat rahat käteen ja sanottiin 'Menkää tekemään hyvä levy'. Nykyään sinun on helppo tehdä kotona levy, ja nykypäivän musiikki on hutaisten tehtyä, huonolaatuista ja halpaa. Nykyään ei tule mitään muuta hyvää kuin DJ:t. Uusi ja moderni DJ-kulttuuri on muuttanut kaiken. Skrillexit ynnä muut. Emme tule koskaan näkemään Led Zeppelinin tai Black Sabbathin kaltaisia artisteja.

Myös Venomin vokalisti/basisti Conrad "Cronos" Lanton on samoilla linjoilla, mutta mies on enemmän huolissaan keulahahmojen puutteesta. Lantonin mielestä rock-musiikista puuttuu karismaattisia keulahahmoja, joita kuitenkin näkee enemmän pop-musiikissa.

- Missä on seuraava Ozzy tai Alice Cooper? Vahvat naisahmot hallitsevat nykymusiikin kärkeä mikä tulee näyttäviin keulahahmoihin. Kun katsotaan vaikka artisteja, kuten Pink, Christina Aguilera tai Katy Perry, niin nämä naiset pistävät pystyyn mahtavia konsertteja! Näillä mimmeillä riittää asennetta, mutta entä miehet? Lanton ihmettelee.

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat