Kuva: AOP

Slayerin Kerry King avautuu kuolleesta bändikaverista

13.07.2015 16:11 - Mika Parikka

Slayerin perustajajäsen ja toinen kitaristi Jeff Hanneman kuoli maksakirroosiin 2013. Kingin mukaan mies ei itse halunnut parantua.

Slayerin kitaristi Kerry King puhui Illinois Entertainer -julkaisulle edesmenneestä Jeff Hannemanista, bändin toisesta kitaristista, joka menehtyi vuonna 2013 maksakirroosiin. Slayerin uudella levylllä tulee olemaan kappale nimeltä Chasing Death. Biisi on tehty aikoinaan osaksi siksi, jotta Hanneman saataisin pelastettua alkoholismin kynsistä.

Hanneman sai Kingin mukaan muutamiakin herätyksiä. Miestä nimittäin puri vuonna 2011 hämähäkki, joka aiheutti hänelle hengenvaarallisen infektion. Hanneman kuitenkin selvisi puremasta hämmästyttävän nopeasti.

- Yritimme saada hänen takaisin kelkkaan. Hän myös kirjaimellisesti huijasi kuolemaa, kun hän hänellä kävi onnettomuus kätensä kanssa. Kun Jeff parantui, sanoin hänelle, että sinä huijasit kuolemaa, sait toisen mahdollisuuden tehdä kaiken uudestaan. Hoidetaan sinut helvetti sentään nyt kuntoon ja soitetaan keikkoja, King kertailee.

Toisella kerralla Hanneman joutui sairaalaan alkoholin takia, joka koitui lopulta hänen kohtalokseen:

- Tiesin, että toisella kerralla, kun Jeff joutui sairaalaan, se oli vakavaa, mutten osannut arvata kuinka vakavaa. Tiesin, ettei hän pääsisi tällä kertaa ulos niin nopeasti, mutta en uskonut hänen menevän näin nopeastikaan, King muistelee tapahtumia.

- Et voi saada addiktia lopettamaan, jos hän ei itse sitä halua. Me teimme kaiken, mitä meidän pitikin tehdä, mutta tuollainen persoona... Jos he eivät sairaalassa pystyneet auttamaan häntä, niin näin oli tapahtuva, King kiteyttää.

Lähde: Blabbermouth, Illinois Entertainer

Kilpailut

Uusimmat