Kuva: AOP

Mötley Crüe vokalisti Vince Neil: "Aion luoda soolouraa Mötleyn jälkeen"

07.08.2015 11:53 - Mika Parikka

Vince Neililtä kysyttiin mitä hän aikoo tehdä, kun Mötley Crüen massiivinen päätöskiertue aikanaan saadaan päätökseen.

New York City Monthlyn haastattelussa Mötley Crüen solisti Vince Neil kertoili tulevaisuuden suunnitelmistaan, kun massiivinen The Final Tour saadaan lopulta päätökseen tulevana uuden vuoden aattona. 

- Vietämme niin paljon aikaa nyt Mötleyn Crüen kanssa, että on vaikeaa keskittyä mihinkään muuhun. Minulla on ollut sama soolobändi kymmenisen vuotta. Soitamme aina, kun Mötley ei ole rundilla, ja tulen tekemään uutta musiikkia sen kanssa. Minulla on myös Arena Football -joukkue Las Vegas Outlaws. Se tulee olemaan hauskaa tulevaisuudessa. Myös ravintolani pitää minut kiireisenä, joten lautaseni on täynnä, Neil summaa. 

Mies puhui myös perinnöstä, jonka Mötley Crüe tulee jättämään rock- ja heavymetal -musiikille. 

- Luulen, että se perintö näkyy oikeastaan aina, kun olemme lavalla. Ja kun miettii, että mekin olemme tehneet tätä 35 vuotta, emme ole koskaan jättäneet yleisöä ilman kunnon lavashowta. Olemme aina olleet todella viihdyttävä bändi myös lavalla, joka tuntuu unohtuvan nykyajan bändeiltä. 

On sanomattakin selvää, että Neilin, kuten muidenkin mötiköiden vaikutus rock-skeneen on ollut todella vaikuttava. Aina tulee uusia sukupolvia, jotka löytävät Mötleyn musiikin.

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat