Dexter Holland: Jenkkien on vaikea käsittää ettei saunomisessa ole mitään seksuaalista

17.08.2015 13:20 - Reija Saarinen

The Offspringin nokkamies innostui aikanaan saunomisesta sen verran paljon, että on matkustanut Suomen Heinolaan useana vuonna.

The Offspringin nokkamies Dexter Holland on mies, joka nauttii saunomisesta. Kyseinen innostus suomalaiseen perinteeseen sai alkunsa erään kiertueen aikana.

- Aloimme saunoa hotelleissa kiertueen aikana. Pidin siitä, se on nimittäin kalifornialaiselle aika epätavallinen kokemus. Innostuin aiheesta ja tutustuin siihen entistä enemmän, mies kertoo Cityn Iltapäivän Juha Valvion haastattelussa.

Innostus oli sen verran suurta, että saunakulttuuri ajoi miehen maahamme yhä useammin.

- Kuulin saunomisen MM-kisoista ja aloin käydä Heinolassa joka vuosi. Tutustuin porukoihin ja hiljalleen ystävystyin myös hallitsevan mestarin, Timon kanssa. Hän on sankarini.

Millaisia aatteita alastomana kuumassa huoneessa istuminen sitten miehessä herättää, käykö hän itse saunassa alasti vai pyyhkeeseen kietoutuneena?

- Se vähän riippuu. Jenkkien on todellakin vaikea käsittää, ettei saunomisessa ole mitään seksuaalista. Se tuntuu oudolta, sillä jos Jenkeissä otetaan kaikki pois, niin silloin on pahat mielessä, herra nauraa.


Katso miehen koko haastattelu yltä. 


Kilpailut

Uusimmat