Timo Kotipelto paljastaa: Olen saanut fanista ystävän

16.09.2015 12:58 - Reija Saarinen

Timo Kotipellon mukaan faneja on joka lähtöön, mutta innokkaimmat heistä löytyy varmaankin Etelä-Amerikasta.

Stratovarius on yhtye, jolla on takana pitkä ja maineikas ura. Vuosien aikana myös menestys on kasvanut tasaiseen tahtiin ja tätä yhtyeellä onkin todella suuri ja vankka fanijoukko. Erityisesti yhtyeen musiikki tuntuu kiinnostavat Etelä-Amerikassa.

- Ollaan kerran käyty Venezuelassa, mutta sen kerran kun mentiin niin ei ollut mitään käsitystä siitä, että onko meillä viiden sadan vai tuhannen hengen keikkapaikka, laulaja Timo Kotipelto toteaa.

Seuraavana päivänä tilanteen suuruus kuitenkin valkeni, ja ihan toden teolla.

- Ajateltiin, että täällä on kyllä joku isompi bändi meidän kanssa keikalla samana päivänä, et voi harmi. Kun on näin paljon täällä porukkaa, niin meidän keikalla ei oo varmaan ketään. Se jono oli siis satoja metrejä. Promoottori sit tuumas, että kyllä nää on tulos teidän keikalle. Oltiin kyllä keikalla vähän, että mitä ihmettä. Nää osaa kaikki laulutkin, mies kertoo.

Näiden innokkaiden fanien joukossa on ollut myös eräs herra, josta on vuosien aikana kuoriutunut todellinen ystävä.

- Se oli aina todella fiksusti ja kävi pyytämässä nimmaria ja muutaman sanan vaihto. Myöhemmin sitten hän kysy, että voiko tulla kuvaamaan videolle. Nyt sama mies tekee sitten meidän uuden videon.

Katso miehen koko haastattelu yläpuolelta.


Kilpailut

Uusimmat