Kuva: AOP

Sex Pistols -laulajan megayllätys - hakee mukaan Euroviisuihin!

04.12.2017 14:45 - Iiro Myllymäki - Luettu 395 kertaa

Johnny Rottenina paremmin tunnettu John Lydon on vahvistanut osallistumisensa Irlannin viisukarsintaan.

Irlannin edustajaksi ensi vuoden Euroviisuihin saattaa valikoitua todellinen yllätysnimi. Punk-legenda John Lydon, 61, on nimittäin vahvistanut huhut siitä, että hän osallistuu maan euroviisukarsintoihin. Mies on vahvistanut asian The Irish Sun -lehdelle. John Lydon on paremmin tunnettu Johnny Rotten -nimellä legendaarisen punk-bändi Sex Pistolsin solistina.

Jos Lydon valitaan Irlannin edustajaksi, hän osallistuu Euroviisuihin Public Image Limited -bändinsä kanssa. Viisukarsintaan osallistuva kappale on nimeltään Pleased To Meet You, ja sen ovat kirjoittaneet Niall Mooney ja Brendan McCarthy. Kappaleen on kerrottu yhdistelevän kantria ja punkia. Kappale on lähetetty Irlannin yleisradioyhtiö RTÉ:n järjestämään karsintaan.

John Lydon on kommentoinut olevansa innoissaan mahdollisuudesta päästä mukaan maailman suurimpaan laulukilpailuun.

- Olisi suuri kunnia edustaa Irlantia seuraavassa Eurovision laulukilpailussa, Lydon kertoo The Irish Sunille.

Yleisradioyhtiö RTÉ:n kerrotaan kuitenkin suhtautuvan punkkarin osallistumiseen hyvin varauksellisesti. Sisäpiirin lähteen mukaan Lydonin valinta voisi olla kanavan mielestä jopa huonompi veto kuin vuonna 2008 maata edustanut Dustin The Turkey -kalkkunahahmo. RTÉ:n odotetaan valitsevan viisuedustajansa joulun jälkeen.

Eurovision laulukilpailu järjestetään ensi vuoden toukokuussa Portugalissa Lissabonissa. Suomea kilpailussa edustaa Saara Aalto, jonka edustuskappale valitaan 3. maaliskuuta järjestettävässä karsinnassa.

Lue myös: Sex Pistols -kitaristi rehellisenä yhtyeen hajoamisesta: Ei vieläkään puhu Johnny Rottenin kanssa

Lue myös: Suomen euroviisuedustajaksi suoraan valittu Saara Aalto: "Pystyn vähintään toiseen sijaan!"

Lähde: The Irish Sun

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat