Kuva: AOP

Rock-tähden järkyttävä tempaus - potkaisi valokuvaajaa naamaan keikalla

11.12.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Queens of the Stone Age -bändin solisti on pyytänyt anteeksi toimintaansa.

Queens of the Stone Age -bändin keikalla nähtiin erikoinen välikohtaus, kun yhtyeen nokkamies Josh Homme, 44, potkaisi keikkaa valokuvannutta naista päähän. Kyseinen valokuvaaja Chelsea Lauren jakoi tilanteesta otetun videon Instagram-tilillään ja kirjoitti, että potkaisun vuoksi hän joutui menemään sairaalaan. Voit katsoa potkaisun alla olevalta videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Josh Homme on julkaissut anteeksipyynnön bändin Twitter-tilillä. Mies perusteli käytöstään sillä, että hän oli täysin uppoutunut esitykseen ja potki lavalla olevia tavaroita. Homme kirjoittaa, että hän sai vasta myöhemmin tietää potkaisseensa myös valokuvaajaa.

”En tarkoittanut tätä tapahtuvaksi, ja olen hyvin pahoillani. En koskaan tahallani satuttaisi ketään keikallamme työskentelevää tai keikallemme osallistuvaa, ja toivon Chelsean hyväksyvän anteeksipyyntöni”, Homme kirjoittaa.

Valokuvaaja on kertonut Variety-sivustolle tarkemmin, mitä tilanteessa tapahtui.

- Näin Joshin lähestyvän ja valokuvasin menemään. Seuraavaksi hänen jalkansa osuu kameraani ja kamerani osuu naamaani, todella kovaa. Hän katsoi suoraan minuun, heilautti jalkaansa taakseen ja potkaisi minua täysiä naamaan. Hän jatkoi esiintymistä, ja minä olin pelästynyt enkä enää katsonut häntä. Laskeuduin vain maahan ja pitelin kasvojani, koska niihin sattui niin paljon, Lauren kertoo.

Valokuvaaja on julkaissut aiheesta myös toisen Instagram-päivityksen noin puoli vuorokautta ensimmäisen päivityksensä jälkeen. Hän kertoo, että hänen niskansa on kipeä ja olonsa huonovointinen. Hän kertoo lisäksi kulmakarvansa olevan mustelmilla. Jos et näe päivitystä alla, klikkaa tästä.

Väkivalta missään muodossa ei ole koskaan hyväksyttävää. Alkoholi ja päihteet eivät ole tekosyy. Olin siellä, missä minun oli lupa olla, enkä rikkonut mitään sääntöjä. Yritin vain tehdä työtäni. Tästä on vastuussa vain Josh itse”, Lauren kirjoittaa.

Lue myös: Bruce Dickinson hehkuttaa suomalaisfanejaan: "He ovat mahtavia"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat