Rainbow-legenda Joe Lynn Turner Suomeen huhtikuussa!

18.03.2014 10:42 - Reija Saarinen

Joe Lynn Turner mukaan kolmituntiseen Metal All Stars -jättikonserttiin Hartwall Arenassa.

Rainbow-yhtyeen legendaarinen solisti Joe Lynn Turner saapuu vahvistamaan Suomeen huhtikuussa nähtävää kaikkien aikojen massiivisinta metallimusiikin konserttia. Metal All Stars -megakonsertti pidetään Hartwall Areenassa Helsingissä sunnuntaina 6. huhtikuuta. Lavalle nousee Turnerin lisäksi lähes 20 metallimusiikin taituria maailman suosituimmista heavy-yhtyeistä. Konsertin liput maksavat 59-99 euroa + toimituskulut, ja ne ovat jo myynnissä Lippupisteessä.

Joe Lynn Turner aloitti solistiuransa popyhtye Fandangossa, jonka jälkeen hän vaikutti mm. Rainbow'ssa 1980-1984 sekä Deep Purplessa 1989-1992. Sittemmin tämä yli 60 albumilla esiintynyt legenda on tehnyt yhteistyötä mm. Glenn Hughesin kanssa Hughes Turner Project (HTP) -nimisessä projektissa.

Metal All Stars -konsertissa esiintyvät Joe Lynn Turnerin lisäksi: laulajat Vince Neil (Mötley Crüe), Phill Anselmo (Pantera, Down), Joey Belladonna (Anthrax), Udo Dirkschneider (Accept, U.D.O.), Cronos (Venom), Max Cavalera (Sepultura, Soulfy), Brian Fair (Shadows Fall), Kobra Paige (Kobra and the Lotus), kitaristit Zakk Wylde (Black Label Society ja Ozzy Osborne), Jon Donais (Anthrax), Jasin Todd (Shinedown), Ross The Boss (Manowar), Jesse Billson (Level Zero), basistit Rob "Blasko" Nicholson (Ozzy Osbourne), Matt Bachard (Shadows Fall) sekä rumpalit Nick Menza (Megadeth), Aaron Rossi (Ministry, Prong) ja Elias Bones (Dead by Sunrise).

Metal All Stars on ennennäkemätön show, jollaista ei aiemmin ole konserttilavoilla koettu. Metallimusiikin ikonit ja todelliset virtuoosien virtuoosit ovat päättäneet yhdistää voimansa muutaman viikon Euroopan-kiertueen ajaksi. Luvassa on näiden legendaaristen hahmojen parhaita biisejä ja parhaita tulkintoja yli kolmituntisessa spektaakkelissa. Lavalla ei nähdä erillistä housebändiä vaan estradilla ovat kokoajan vain konsertin tähdet vaihtelevissa erikoiskokoonpanoissa.

Jokainen Metal All Stars -konsertin tähti on legenda omalla sarallaan, ja he ovat nostaneet heavy-musiikin siihen asemaan, jossa se nyt on ympäri maailman. Lavalla nähtävä artistikaarti on voittanut yli 15 Grammy-palkintoa, ja moni heidän yhtyeistään on nostettu The Rock and Roll Hall of Fameen. He ovat valloittaneet listojen ykkössijoja vuosien ajan ja myyneet kymmeniä platina- ja kultalevyjä. Mutta ennen kaikkea nämä Metal All Stars -kiertueen legendat ovat opettaneet yleisönsä rakastamaan metallimusiikkia.
Konsertissa jokainen lavalle nouseva legenda esittää edustamiensa yhtyeiden parhaita biisejä taustallaan yksi voimallisimmista metallimusiikin yhtyeistä, jota lavalla on koskaan nähty.

Kilpailut

Uusimmat