Kuva: Mikko Räsänen

Santa Cruz joutui perumaan kaikki tulevat keikkansa - lue fanit musertanut päivitys

10.04.2018 08:52 - Iiro Myllymäki - Luettu 2 020 kertaa

Santa Cruz ei ole saanut selvitettyä ongelmiaan.

Ongelmien kanssa painiskeleva rock-yhtye Santa Cruz on ilmoittanut peruvansa kaikki tulevat keikkansa. Viime kuussa yhtye tiedotti sosiaalisessa mediassa, että bändi on hajonnut. Yhtyeen laulaja Archie Cruz kertoi, että muut bändin jäsenet heittivät hänet ulos keikkabussista.

Vielä vähän yli kaksi viikkoa sitten Santa Cruz valoi faneihinsa toivoa uudella Facebook-päivityksellä, jossa he kertoivat selvittelevänsä ongelmiaan ja vakuuttelivat kaiken päättyvän hyvin. Nyt kuitenkin vaikuttaa siltä, että ongelmia ei ole saatu ratkottua.

Ensin yhtye tiedotti Facebookissa, että heidän Japanin-kiertueensa on peruttu. Pian tämän jälkeen yhtye tiedotti, että kaikki muutkin keikat on peruttu.

”Meidän täytyy suruksemme ilmoittaa myös, että meidän on ollut pakko perua kaikki Santa Cruzin kesän festarikeikat. Tämä johtuu selvittämättömistä erimielisyyksistä bändin sisällä. Tilanne on sydäntä särkevä ja surullinen, ja pyydämme anteeksi kaikilta omistautuneilta faneilta, jotka ovat pysyneet rinnallamme vuosien ajan”, yhtye kirjoittaa.

Voit katsoa yhtyeen päivitykset alta.

Yhtyeen fanit ovat ottaneet uutiset surullisina vastaan. Monet kommentoijat ovat myös ilmaisseet pettymyksensä ja ärtymyksensä tilanteen johdosta.

"Teidän pitäisi hoitaa velvollisuutenne. Yhtyeen maine on nyt ottanut ison osuman. Tämä vahingoittaa heitä pysyvästi", kommentoi eräs.

"Mikä painajainen. Surullista, että joudutte käymään tällaista läpi. Jokaiselle menestyvälle bändille tulee ongelmia jossain kohtaa. Toivottavasti järki vielä voittaa ennen kuin ystävyytenne on mennyttä", kommentoi toinen.

"En halua uskoa tätä. Haluan ajatella, että tämä on vain pahaa unta. Ei! Tulen kaipaamaan teitä", on yksi kirjoittanut.

Lue myös: Santa Cruz hajosi - yhtyeen jäseniltä rehellisiä somepäivityksiä bändin tilanteesta

Kilpailut

Uusimmat