Kuva: Getty Images

Five Finger Death Punch -basisti vakavassa huumekoukussa: 'Tajusin sen vasta kun jouduin vieroitukseen'

27.04.2018 19:15 - Senja Rapila - Luettu 308 kertaa

Yhtyeen basisti Chris Kael on ollut nyt kolme kuukautta raittiina, mutta on päivittäin vaarassa retkahtaa uudelleen.

Five Finger Death Punch -yhtyeestä tuttu Chris Kael on puhunut avoimesti huumeongelmastaan tuoreessa haastattelussa. Muusikko on kertonut, että oli rajussa kokaiinikoukussa vielä kolme kuukautta sitten. Nyt hän on ollut raittiina alkoholista ja muista huumausaineista jo 76 päivää. 

- Vedin kasipallon (noin 3,5 grammaa) kokaiinia viikossa. Siitä tuli minulle todella suuri ongelma. Se ja masennus, ne kaksi asiaa yhdessä eivät olleet hyväksi, hän on kertonut avoimesti haastattelussa.

- En tajunnut sitä ennen kun jouduin vieroitukseen, että lääkitsin itseäni kokaiinilla, jotta saisin dopamiinitasoni ylös taistellakseni masennusta vastaan. En ollut koskaan aiemmin miettinyt sitä. Sitten kun vaikutus lakkaa, silloin tulee alas rytinällä.

Kael myöntää, että on päivittäin vain "viivan" päässä retkahtamisesta. Vaikeinta hänen mielestään on pitkän keikkaputken jälkeen kotona oleminen.

- Normaalisti minulla olisi jokapäiväinen työ ja jotain tekemistä; salilla käyntiä, sitä ja tätä. Sitten kun tulin kiertueelta kotiin, mietin, että: "Mitä ihmettä minä nyt teen? Haluanko viettää kahdeksan tuntia päivästä vetäen viivoja ja katsoen Netflixiä? Kyllä, en halua miettiä mitä muuta tekisin."

Lähde: Blabbermouth

Lue myös: Apulanta-fanit haukkuivat uuden biisin pystyyn, nyt bändi vastaa: "Hienoa, että joku jaksaa suuttua"

Lue myös: Rolling Stones julkaisee vinyylikokoelman - sisältää kaikki levyt vuosien 1971-2016 väliltä

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat