Kuva: Getty Images

Amerikkalaisrokkari hehkuttaa Alice In Chainsin jäseniä: "Sean on parempi koomikko kuin rumpali!"

13.06.2018 12:15 - Senja Rapila - Luettu 224 kertaa

Alice In Chainsin viimeisin albumi The Devil Put Dinosaurs Here julkaistiin vuonna 2013.

Alice In Chains on kieltämättä yksi maailman kuuluisimmista grunge-bändeistä. Yhtye on julkaissut sinkun ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen ja kappale kantaa nimeä The One You Know. Biisi on ensimmäinen sinkku tulevalta levyltä.

Alice In Chains on tällä hetkellä kiertueella Yhdysvalloissa ja amerikkalaisrokkari Jeff Angell on Walking Papers -bändinsä kanssa Alice In Chainsin lämppärinä.

Angell kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että keikkailu Alice In Chainsin kanssa on ollut hänelle unelmien täyttymys.

- He ovat olleet lempibändini jo nuoresta miehestä lähtien. Se, että he ovat kutsuneet juuri meidät kiertueelleen, on uskomatonta, Angell hehkuttaa.

Hän kertoo haastattelussa, että tapasi bändin jäsenet aikoinaan muutaman kerran kotipaikkakunnallaan Seattlessa. Ensimmäinen yhteinen taival jaettiin vuonna 2014 järjestetyillä festareilla.

- Sen viiden viikon aikana meistä tuli ystäviä. He jopa kutsuivat minut pelaamaan Roosteria kanssaan viimeisten kiertuepäivien aikana. Olemme pysyneet yhteyksissä siitä lähtien, ja olemme nyt keikkailleet heidän kanssaan useita kertoja.

"Mike on kullanmuru"

Kysyimme myös Jeffiltä, mitkä ovat hänen mielestään parhaita piirteitä jokaisessa yhtyeen jäsenessä.

- William on todellinen ammattilainen, joka on hyvin nöyrä. Jerry on supersiistin ruumiillistuma. Sean on parempi koomikko kuin rumpali, ja hän on helvetin hyvä rumpali! Mike puolestaan on herrasmies ja todellinen kullanmuru.

- He kaikki ovat uskomattomia ihmisiä, jotka laittavat muiden ihmisten tarpeet omiensa edelle.

Hän kuvailee, että ilmapiiri bändin jäsenten välillä on todella hyvä.

- Kaikki vaikuttavat olevan hyvin kiitollisia siitä, että voivat jakaa musiikkiaan ihmisten kanssa, joille heidän kappaleensa tarkoittavat paljon.

Jeffin oma yhtye Walking Papers aloittaa oman Euroopankiertueensa syyskuussa. Rokkari odottaa sitä innolla. (kuva: Handout)

Lue myös: Amorphikseen palannut Olli-Pekka Laine: "Nykyään sitä muistaa keikkareissuista jotain"

Lue myös: Guns N´ Roses kunnioitti Scott Weilandia, esitti Velver Revolver -hitin keikallaan - katso

Kilpailut

Uusimmat