Kuva: Mikko Räsänen

Archie Cruz jättää jo toisenkin bändinsä - pisteliäs Instagram-päivitys sai fanit hämilleen

28.06.2018 09:45 - Iiro Myllymäki

The Local Band jatkaa tästä eteenpäin ilman Archie Cruzia.

Santa Cruz -yhtyeestä tunnetuksi tullut Archie Cruz, 26, jättää The Local Band -yhtyeen. Bändi ilmoittaa asiasta sosiaalisessa mediassa. Archie Cruz soitti bassoa vuonna 2013 perustetussa yhtyeessä. Muut cover-kappaleita esittävän bändin jäsenet ovat The 69 Eyesin Jussi69, Children Of Bodomin Alexi Laiho ja Reckless Loven Olli Herman. Nyt Archie Cruzin tilalle basistiksi tulee Lost Society -yhtyeen Samy Elbanna.

Archie Cruz keskittyy nyt omaan uraansa musiikin parissa. The Local Band toivottaa hänelle onnea hänen uusissa seikkailuissaan”, bändi kirjoittaa.

The Local Band keikkaili viimeksi Hollywood Vampires -yhtyeen lämppärinä Helsingin Kaisaniemessä 10. kesäkuuta.

”Kuten aina, meillä on muutamia ässiä hihassamme. Kerromme lisää pian”, bändin jäsenet vihjailevat some-päivityksessään. Voit katsoa koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Archie Cruz nousi otsikoihin maaliskuussa, kun hänet potkittiin pois Santa Cruz -yhtyeestä kesken kiertueen. Ongelmissa oleva yhtye peruutti kaikki kesän keikkansa, ja fanit ovat jääneet epätietoisuuteen yhtyeen tulevaisuudesta. Uusimmassa Instagram-päivityksessään Archie Cruz on vihjaillut kariutuneista ystävyyssuhteista.

”Ystäväni, pitäkää perheenne lähellänne. Joskus se on ainoa, mitä teillä on. Joskus nekin ystävyyssuhteet, joita luulit ikuisiksi muuttuvat veitseksi selässänne”, mies kirjoittaa ja on lisännyt aihetunnisteiksi sanat ”pettynyt mutta kiitollinen”. Jotkut fanit ovat kommenteissa spekuloineet, viittaako mies kirjoituksellaan kenties The Local Band -yhtyeen jäseniin. Kommenttikentässä tuntoja on purettu muun muassa seuraavin tavoin:

"Mitä hittoa oikein tapahtuu?"

"Kunpa tämä ei viittaa siihen mihin luulen tämän viittaavan."

"Mitä tapahtui?"

"Järkytyin siitä, että olet jättänyt The Local Bandin, mutta olen varma, että uudet jännittävät mahdollisuudet odottavat sinua."

Voit katsoa päivityksen alta tai tämän linkin kautta.

Lue myös: Archie Cruz julkaisi tunteikkaan päivityksen: 'Olen raitistunut'

Kilpailut

Uusimmat