Kuva: Getty Images

Aerosmith jyrähti jälleen Donald Trumpille - syyttävät presidenttiä törkeästä rikkeestä

23.08.2018 11:45 - Iiro Myllymäki

Aerosmith on jälleen kieltänyt Donald Trumpia käyttämästä musiikkiaan tämän virallisissa tilaisuuksissa.

Aerosmith-rock-yhtye on kieltänyt Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia käyttämästä musiikkiaan tämän järjestämissä tilaisuuksissa. Asia nousi esiin, kun Aerosmithin vuoden 1993 kappaletta Livin’ on the Edge soitettiin taustalla, kun väki kerääntyi Trumpin puhetilaisuuteen Länsi-Virginiassa. Yhtyeen nokkamies Steven Tyler on nyt ollut yhteydessä Trumpiin asianajajansa Dina LaPoltin välityksellä.

Lähettämässään virallisessa kirjeessä Tyler muistuttaa, että yhtye on aiemminkin kieltänyt Trumpia käyttämästä musiikkiaan tämän virallisissa tilaisuuksissa. Tätä taustaa vasten Tyler syyttää uutta tapausta tietoiseksi sopimusten rikkomiseksi.

”Kuten aiemmissa kirjeissä on linjattu, Mr. Trumpilla ei ole asiakkaamme lupaa käyttää mitään asiakkaamme musiikkia, mukaan lukien Livin’ on the Edge -kappaletta. Tästä rikkomuksesta tekee vielä törkeämmän se, että asiakkaamme musiikin käyttö kiellettiin Mr. Trumpilta aiemmin jopa kaksi kertaa hänen presidentinvaalikampanjansa aikana vuonna 2015”, kirjeessä kirjoitetaan Variety-sivuston mukaan.

Donald Trump soitti vaalikampanjansa aikana Aerosmithin Dream On -kappaletta kampanjatilaisuuksissaan.

Trumpille lähetetyssä kirjeessä todetaan, että yhtyeen musiikin käyttö tilaisuuksissa antaa ihmisille väärän vaikutelman siitä, että Steven Tyler kannattaisi Trumpia. Kirjeessä todetaan myös, että musiikin käyttö Trumpin tilaisuuksissa on hämmentänyt yhtyeen faneja, mikä on nähtävillä sosiaalisen median reaktioista. Kirjeen välityksellä Tyler kertoo, että Trumpilta on jo vuonna 2015 evätty kaikki viralliset luvat soittaa Tylerin kirjoittamaa musiikkia.

Lue myös: Aerosmithin konkarit paljastavat totuudet legendojen takaa - palkkasiko bändi itselleen diilerin?

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat