Kuva: Getty Images

Ace Frehley KISSin jäähyväiskiertueesta - "Siinä ei ole mitään spesiaalia"

07.11.2018 17:45 - Lauri Kujanpää

Frehley olisi valmis liittymään KISSin kokoonpanoon.

KISS-yhtyeen legendaarinen kitaristi Ace Frehley, 67, otti Loudwire-sivuston haastattelussa kantaa KISSin tulevaan jäähyväiskiertueeseen. Mies kertoo, että bändin johtokaksikko Gene Simmons ja Paul Stanley olisivat valmiita ottamaan alkuperäiset jäsenet takaisin, kunhan rahaa tarjottaisiin tarpeeksi.

- Luulen, että Gene ja Paul odottavat soittoa promoottoreilta, missä heille luvataan suuria rahoja, jos KISS palaa alkuperäisessä kokoonpanossa minun ja Peter Crissin kanssa. Kaikki asiat ovat vain rahasta kiinni, ainakin Genelle. Jos bändille luvataan suuria summia, silloin meille soitetaan.

Frehley ottaa myös kantaa siihen, että esiintyisi yhdessä nykyisen kitaristin Tommy Thayerin kanssa.

- Jos tulen kiertueelle, otan valtaistuimeni takaisin tai en tule ollenkaan. Useat fanit ovat sanoneet, että eivät halua osallistua jäähyväiskiertueelle, jos alkuperäisiä jäseniä ei lavalla nähdä. Luulen, että se saa Paulin ja Genen hieman hermostuneeksi. Siinä ei ole mitään spesiaalia, että he tekevät viimeisen kiertueen kokoonpanolla, jonka kanssa ovat soittaneet 15 vuotta.

Ace Frehley eli aikoinaan viinan- ja huumeidenhuuruista elämää ja joutui tämän takia pois yhtyeestä. Nyt mies on kuitenkin hyvässä kunnossa.

- Olen kertonut Paulille ja Genelle, että olen nyt se mies, jollaiseksi he aina halusivat minun tulevan. Minä mokailin, olin myöhässä ja en tullut ajoissa paikkoihin, mutta nyt olen kuitenkin hyvässä kunnossa, Frehley kertoo.

Saapa siis nähdä, mitä jäähyväiskiertueella onkaan tulossa.

Lue myös: Gene Simmons kertoo, mikä KISS-hitti häntä ärsyttää eniten - "Mietin vain, että tappakaa minut"

Lue myös: Paul Stanleyn mukaan KISS tulee tuskin tekemään uutta musiikkia - perusteli asiaa toimittajalle

Lue myös: KISS lopettaa uransa?

Uusimmat